Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skuffemoduler

( antal produkter: 6 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Kontorskuffe - billig og solid!

Skuffer til dokumenter

Sandsynligvis hver dag falder vi alle på skrivebordet mange dokumenter, nogle bare for at læse, andre for at skrive, nogle andre fakturaer til at betale ... du kan drukne i tykkelsen og stadig hvad du skal gøre for at glemme alle Bakke med hjul - praktisk og funktionelle kontormøbler. Det er nemt, du skal organisere og organisere vores dokumenter godt!

Skuffe til skrivebord - en god investering!

De færdige beholdere med skuffer eller separate dokumentskuffer, i form af farvede hylder, vil være nyttige i dette. Når vi lægger det ene oven på det andet, kan vi lave en bogreol til alle de dokumenter, vi skal have ved hånden. Skuffeorganisation - tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Vejhylde med skuffe

Vi kan vælge skuffer i en anden farve, eller alle har en i den, det afhænger af vores individuelle præferencer. Beskriv hver skuffe med en lille etiket med ordene "underskriftsdokumenter", "fakturaer", "kontrakter" osv. og tilføj de "faldende" dokumenter til en passende skuffe. Sorteret på denne måde vil altid være til stede, og ingen ting undslipper os :) Aflåseligt kontorskab - find den perfekte model med Selly Home !

pixel