Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Køkkenbord - billige spisebord

( antal produkter: 65 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Spisebord: Hvordan vælger man et spisebord og hvor skal det stå?


Spisebord - hvordan man arrangerer det i interiøret? Og mere generelt, hvordan indretter man spisestuen – skal den stå i stuen, eller måske vil det være bedre at have spisestuen i køkkenet? Både valget af spisebord og enhed afhænger af rummets størrelse og form, antallet af husstandsmedlemmer og belysning. Vi anbefaler at indrette en spisestue, der vil være komfortabel og funktionel. Spisestuen tilbage i stuen bliver et festligt sted. Ved sådan et spisebord sætter vi gæster og giver højtidelige receptioner. Derfor skal du sørge for, at borde og stole i spisestuen i stuen er tilstrækkeligt dekorative og passer ind i resten af ​​interiøret. Når du skal rette spisestuen op, skal du overveje lampen over spisebordet. Vi behøver ikke at nævne, hvordan belysning spiller en stor rolle. Den rigtige indstilling af lampen og den rigtige afstand fra bordet - det er alle de problemer, der er værd at bruge lidt tid på. Hvor stor lampe over spisebordet? Vælg en af ​​en størrelse, der er direkte proportional med størrelsen på bænken. Hvis denne er meget stor, bør du overveje at købe 2-3 varer. Hvor højt skal lampen hænge over spisebordet? Den bedste 1,5 m over toppen. Vi bør sørge for, at lyset falder direkte på bordet i en sådan vinkel, at det ikke gør ondt i øjnene under måltidet.

Hvilken bordform skal jeg vælge til spisestuen?


Selvfølgelig vil det mest universelle være spisebord, der kan forlænges, hvis overflade kan ændres afhængigt af behovene. Men det kræver plads nok. Husk, at for et komfortabelt udtræks-spisebord med stole til otte personer, skal du bruge omkring 12 m². Den skal være mindst 60 cm væk fra vægge og møbler, så den nemt kan gå rundt. Det er værd at overveje, hvor langt spisebordet vi skal bruge. Med denne information bliver det nemmere for os at bestemme møblets former. Det runde spisebord fylder mindre optisk end det foldede. Det ser godt ud midt i rummet – værre i hjørnet. Derudover er fordelene ved spiseborde omkring opdelingen af ​​sæder, hvilket gør dem alle lige. Der er en grund til, at rundt om spisebordet er den oftest valgte form på spisebordet. I vores tilbud finder du også yderst funktionelle runde spiseborde med udtræk. Ovalt spisebord - en form, der er din opmærksomhed værd. Et rektangulært bord er mere universelt end et rundt bord. Den kan lige så godt placeres i hjørnet af rummet og i midten. Men steder på det rektangulære bord er ikke det samme, og skarpe kanter forstyrrer at gå rundt om det.

Hvor mange cm per person spisebord?


Et interessant forslag kunne være et aflangt bord med afrundede hjørner, såsom elliptisk. Strømlinet form - forekommer i en traditionel og moderne version - bliver mere interessant, og manglen på skarpe kanter - mere praktisk. Lille spisebord anbefales til rumligt begrænset spisning. Mindre modeller har ofte den praktiske funktion som en sammenklappelig bordplade. Hører du til de glade ejere af en stor stue, kan du vælge et stort spisebord.

Hvilken farve på spisebordet?


Når du vælger et spisebord, har vi et valg af materiale, som møblerne er lavet af. Vi kan vælge mellem træ-, metal-, glas- og plastborde. Når vi vælger et bord, skal vi være særligt opmærksomme på bordpladen. Lille spisebord - tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Spisebord med stenplade. Den har en hård og glat overflade, er modstandsdygtig over for fugt og ridser, og frem for alt er den nem at rengøre. Når du beslutter dig for en stenbordplade, garanterer vi, at den er meget holdbar, men tung og ret dyr. I mindre interiører vil det dog se for tungt og massivt ud. Spisebord eg - perfekt bordplade? Efter at have købt en træbordplade til spisebordet kan vi sagtens forny og male efter et stykke tid. Men træsorten er vigtig her. Den bløde træbordplade, såsom fyrretræ, vil være følsom over for ridser og stød. Spisebord med lamineret plade. Men det er ikke alt! Når du vælger materialet til bordpladen, har vi også et udvalg af laminerede plader, der er modstandsdygtige over for pletter og høj temperatur. Men keramiske fliser vil være følsomme over for påvirkninger. Til sidst står vi tilbage med en hærdet glasplade, der nemt bliver snavset, men den er også nem at vaske. Dens ulempe er den høje pris. Hvis du hører til folk, der sjældent bytter møbler, leder du sikkert efter en model, der vil tjene dig i lang tid, en der ikke går af mode og ikke bliver ødelagt efter et par år. Så vil det perfekte valg være at købe et sort spisebord. Den universelle farve garanterer succes - den passer perfekt sammen uanset farverne på væggene, tilbygningerne. Et lignende aktiv er kendetegnet ved et hvidt spisebord. Eller leder du måske efter noget mere "fancy"? Et bord, der er mindeværdigt, er konstant genstand for forespørgsler fra gæster? Måske vil du prøve marmor spisebordet. Siden sidste år er trenden i marmormønstret fortsat blevet besøgt i kataloger. Beton spisebord, dette års trend er bestemt i moderne interiør. Det ser godt ud i virksomheden med træmøbler eller stål malet sort. Monter spisebordsstole. Når vi vælger en spisestue, skal vi huske borddesign og omvendt. Et moderne bord komplet med klassiske stole ville se komisk ud. Har du problemer med at vælge de rigtige stole – vælg et overskueligt sæt spiseborde med stole. Et glimrende alternativ til stole ville være ... bænke! Ja, trenden med at samle bænkene med spisebordet er stadig gældende. Et eksempel på en vellykket forbindelse er MAXIMO-sættet, som du kan købe hos Selly Home. Denne stil vil fungere i ethvert loft, industrielt interiør. Slettvoll Spisebord - find den perfekte model med Selly Home!

Sofa til spisebord - skab det perfekte sæt


I Selly Home-serien finder du mange polstrede møbler. Det brede udvalg gør, at valget af sofa ikke er et problem. De enorme farver og stoffer med en række forskellige teksturer giver os muligheden for at designe et ideelt møbel. Du kan finde sofaerne HER.

pixel