Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Pocket Madrasser - Lomme Madrasser

( antal produkter: 23 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Hårdhed
Pris
-

Hvilken madras er bedst?

Pocket madras er kendetegnet ved enkeltfjedre på hele madrassens overflade. Hver fjeder blandes i en separat lomme. Takket være dette er de ekstremt stille. Derudover giver disse lomme beskyttede fjedre placering uafhængigt arbejde af hver enkelt, fordi de kun bøjes under den sovende persons vægt, så det er ikke noget problem at synke ned i madrassen, hvis du sover på de to. Bedste madras, der fungerer godt i ægteskabssenge. Systemet med 7 hårdhedszoner giver fremragende backbone support. Ekstremt tyk madras for endnu bedre komfort. Speciel madras, som vil påvirke dit helbred positivt. Pocketmadras er en ekstraordinær komfort og kvalitet, der sikrer en lang og fredelig søvn. Er du interesseret i en behagelig og sund søvn? Vælg madras bedste til dig selv! Vi tilbyder forskellige madrasstørrelser i vores tilbud.

 

Jagt efter den bedste madras - pocket

Springmadraslomme er et moderne og luksuriøst valg. God madras til at sove. Lommefjedrene er omgivet af polyurethanskum for at beskytte og øge fleksibiliteten. Pocket madrasser er også udstyret med forskellige strukturer afhængigt af modellen. De kan indeholde termoplastisk eller meget elastisk indsats i skum, latex eller kokosnød. Hver redaktør skaber endnu flere muligheder. Kokos madrassen størkner perfekt og beskytter mod udvikling af mider og mikroorganismer. Vi anbefaler denne model til alle krævende kunder. Vi ved, at de er madrasdyr og vil opfylde alle forventninger. Pocket madrasser til salg - Tjek Selly Home-tilbudet! Madrasprisen er meget attraktiv. Velkommen!

 

Hvordan køber man en madras?

God madras er ikke kun en, der vil være behagelig og hyggelig. Han skal stadig bede om vores helbred. Lommelygte springmadras har ortopædiske egenskaber. Det rigtige lommesystem sikrer, at madrassen passer perfekt til kropsformen og understøtter rygsøjlen. Vi anbefaler en sådan model især til dem, der lider af rygsmerter lige efter at have vågnet op. Hård eller blød madras, valget er dit. Denne unikke model forbedrer søvnkvaliteten og får dig til at vågne ud og hvile dig som aldrig før. Interessante madrasser tilbyder til soveværelset.

pixel