Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Modern interiør

( antal produkter: 239 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Moderne Hus

Vil du have din lejlighed til at se moderne og elegant ud? Hos Selly Home finder du idéer til moderne interiør. For at opnå denne effekt i interiørdesign vil tre farver - hvid, grå og sort - hjælpe dig. Interiøret i det moderne interiør er også fantastisk til beton og stål.

Moderne hus design

En moderne lejlighed er præget af disciplin. Farverig og stilistisk. Moderne lejligheder er domineret af hvid, grå og sort – værtindernes yndlingsfarver og smukke farver til moderne indretning. Bestået i de rigtige proportioner garanterer de et moderne interiørdesign. TV-møbler i stuen, køkkenmøbler og garderobeskabe (I gangen og i soveværelset) kombinerer farve og samme materiale. Designere af moderne husdesign vælger normalt hvid og grå lakeret MDF, fordi det understreger den dekorative tekstur af væggene. Overskabene har plads til en rullet. De elementer, der gør interiøret varmere, kan være elementer som et trægulv (olierede egeplanker), lysebrune vinduesrammer, bløde stoffer og en karamellædersofa. Køb Møbler - find den perfekte model med mobler24!

Zoom ind: moderne stue sofa

Kvalitet, komfort og størrelse er de vigtigste egenskaber, som en sofa med sovefunktion bør have. Moderne foldesofaer skal ikke kun være komfortable, men også funktionelle og praktiske. Tilbuddet om at folde sofaer i mobler24 i den forbindelse vil imødekomme forventningerne hos de mest krævende kunder. Produkter placeret i Selly Home giver dig mulighed for at matche sofaen til ethvert interiør i stuen. Moderne udtrækssofaer kan tilpasses ethvert interiør med hensyn til størrelse, stof og farve. Foldesofaer fås i en rig farve af stoffer og læder. Vi inviterer dig til at stifte bekendtskab med vores tilbud på sovesofaer.

Moderne badeværelse - det er nemt!

Et fremragende moderne badeværelse skal være attraktivt og funktionelt. Det moderne badeværelse er stilfuldt, afslappende, luksuriøst og muntert. Dens funktion er at forynge og genoplive efter en hård dag. Naturen er nøglen til at opnå et moderne udtryk, og brugen af ​​jordmaterialer som træ, natursten, marmor og glas kan gøre et moderne badeværelse perfekt. Se vores udvalg af komplette sæt til badeværelser, såsom Bali Grey - unikke, moderne møbler på ben, der kombinerer højglans grå med træelementer for at skabe en stilfuld symbiose. Vores badeværelsesmøbler er ikke kun godt design og solid kvalitet, men også attraktive priser. Se selv - se vores tilbud på fanen BADEVÆRELSE.

Moderne hus - køkken med husets hjerte

Her er vores vision om et moderne køkken - luk øjnene og styr din fantasi! Nedrivning af vægge mellem køkken, stue og entre vil åbne rummet. Da vi kommer ind i lejligheden, kigger vi på tekøkkenet og et stort bord. Lobbyen har to garderobeskabe med spejlfront. Den ene til tøj, den anden økonomisk (med vaskemaskine på platformen, så du ikke skal bukke dig ned). Både soveværelset og badeværelset er lavet af skræddersyede glasdøre. Du fjerner hurtigt din frygt for, at du ikke vil give tilstrækkelig komfort til personen på badeværelset, og du finder hurtigt ud af dem. Mørkt glas sender blidt lys, ikke "udsigt".

Som den sekulære tradition fortæller os: "Det bedste sociale samvær finder sted i køkkenet" -. Ved bordet med en solid top, som f.eks. Senso. Det er værd at vælge køkkenudvikling, der minder om stilen af ​​møbler i stuen og soveværelset.

Moderne interiør gennem øjnene af specialister

Væggen bag sengetøjet kan dækkes med dekorative 3D paneler. For at forstærke dem, hold dem på en stor MDF-plade, udfyld fugerne og spray derefter hvidt. Den dristige, let fremspringende væg bag sengen vil understrege den tredimensionelle effekt. Pro tip: For at spejlet skal tjene os i årevis, skal væggen, som den ser ud, være helt lige og glat. At organisere et stilfuldt moderne soveværelse er ikke svært, tværtimod - med den rigtige tilgang vil du have en god tid, når du vælger møbler til dette værelse. Vælg en lidt varmere palet af farver - pasteller, beige - nu for dybe nuancer, hvilket gør det nemt at bifalde efter en lang dag udenfor huset.

pixel