Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Konsolbord

( antal produkter: 2 )
Filter: farve

Konsolbord - originalt interiørudstyr


Soveværelseskonsoller er lidt undervurderede møbler, og er derfor relativt sjældne i moderne indretning, som dog kan betragtes som et aktiv. Det er trods alt en klar opskrift på, hvordan man giver indretningen en unik karakter. Klassiske eller moderne smage - det er lige meget her, konsolborde, vi tilbyder, vil passe ind i en bred vifte af æstetiske smagsvarianter, både dem, der er inspireret af fortiden og nuværende trends. Vi inviterer dig til at benytte dig af vores tilbud!


Moderigtige små konsolborde


Konsolbordet i soveværelset kan også fungere som skrivebord. Overdelen kan bruges både som en fungerende karakter og til at vise elementer med en dekorativ funktion. Konsollen vil også blive brugt i stuen. Dette møbel er muligvis ikke blandt stamgæsterne i rummet til dette formål, men det betyder ikke, at det er et sted, der er upassende for dem. Konsoltoppen er ideel til at skabe en salonudstilling med familiebilleder og souvenirs, eller til at præsentere gæster for en kollektion, der gør os ekstremt stolte.

Et andet sted, hvor et lille konsolbord fungerer meget godt, er korridoren. I modsætning til udseendet er dette et ekstremt vigtigt sted på kortet over ethvert hjem. Det er gangen, der er ansvarlig for det første indtryk af gæster, der kom til os, så det er værd at sikre, at interiøret er både stilfuldt og funktionelt. Konsolborde i hallen findes ofte i selskab med et spejl og en væglampe eller lampe, og toppen af ​​den bruges som regel også som base til telefon eller kurve til opbevaring af nyttige ornamenter. Blandt det nødvendige udstyr såsom et stort klædeskab eller kommode, vil dette konsolbord også finde anvendelse.


De bedste tilbud konsolborde kun hos Selly Home!


I vores butik finder du billige konsolborde, der er perfekte til at skabe et charmerende kaffehjørne i stuen. Du kan arrangere dem i selskab med lænestole eller en sofa, takket være hvilken del af stuen vil se godt ud. Du kan vælge et rundt eller firkantet bord - det kommer helt an på, hvilken form der passer bedst til dit interiør og dine behov.

Vi anbefaler konsolborde i træ til elskere af skandinavisk stil. De er meget populære hos vores kunder, og det er næppe overraskende – de passer perfekt ind i den enkle og funktionelle skandinaviske stil. Ædelt materiale, enkel form er kendetegnene for vores konsoller.

pixel