Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Dekoreret Lite Bedroom - Concept Pro smart system

( antal produkter: 24 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Seng på væg Concept Pro - med dem bliver indretningen meget enkel!


At dekorere interiøret skal være en fornøjelse. Hvordan gør man det på denne måde? Se bare på Concept Pro møbler, som fås i vores møbelbutik. De kombinerer funktionalitet, design og moderne løsninger, og derfor er det 21. århundredes kollektioner!

Skabsseng billig - en ny version af et velkendt møbel


Det er svært at forestille sig et soveværelse uden en behagelig seng. Der er dog ikke altid plads til at indsætte en stor model. Nogle gange er soveværelset også en stue, så du bør vælge moderne soveværelsesmøbler i mindre størrelser. Dette er utvivlsomt det halve telt i Concept Pro møbellinjen. Den har en speciel mekanisme, takket være hvilken det er muligt hurtigt at sætte den i dvale, mens en speciel lås forhindrer automatisk åbning af sengen og øger sikkerheden ved brug. Halvhylder fås i flere størrelser og i vandret og lodret konfiguration, hvor du også kan bruge toptoppe ved at placere dekorationer eller rammer med billeder på. Det er værd at bemærke, at møbler fra forskellige kollektioner kombinerer komfort og design, når det er bedst.

Billig skabsseng - moderne design


Concept Pro møbler er ikke kun semi-hylder, men også andre soveværelsesmøbler, såsom hængende skabe, som er en fantastisk øverste hylde til vandrette hylder. Takket være dette kan du oprette en monokrom vægenhed. Det er også værd at vælge en bogreol med en låge, der har åbne hylder. Alle Concept Pro møbler er kendetegnet ved deres unikke æstetik og design, når det er bedst. Solide og geometriske former er ekstremt stilfulde, og de smukke farver komplementerer helheden. Soveværelsesungdom en møbleret CP-hylde er en god idé. Du kan vælge at farve en nuance med hvid mat, der passer perfekt ind i moderne interiør, men også i den skandinaviske eller provencalske udgave. Samtidig forstørrer lyse farver rummet optisk. Du kan også vælge soveværelsesmøbler med brun farve i eg-versionen af ​​Sonoma eller universalgrå. Sådanne farver passer perfekt ind i værelserne indrettet i kolonistil, men er også velegnede til elskere af klassikerne. Det tilføjer utvivlsomt elegance og gør samtidig interiøret mere prestigefyldt.
Møbler fra Concept Pro-serien er så stilfulde, at de vil opfylde forventningerne hos selv de mest krævende. Leder du efter dem online? Mød vores Selly Home møbelbutik, hvor du finder de bedste soveværelsesmøbler.

pixel