Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Møbler til børneværelse - Luna

( antal produkter: 17 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Indret børneværelser med LUNA-kollektionen

Luna-kollektionen er ideel til børneværelser. Kroppene og fronterne er lavet af højkvalitets laminat, med øget modstandsdygtighed over for skader, ridser og høj temperatur. Derudover blev kanterne afsluttet med PVC finer. Luna er et smukt dekoreret interiør. Kollektionen indeholder: et klædeskab, en bogreol. kommode, seng, natbord, skrivebord og spejl. Interiør tips børneværelse på en stilfuld måde er ikke svært. I Luna-kollektionen er de faste stoffers funktionalitet kombineret med provencalsk stil, som er en inspiration for møbeldesignere. Takket være kombinationen af ​​pink og kransens spændende form, vil du bringe en varm, charmerende og romantisk atmosfære ind i interiøret. Voila! Smukke børneværelser står klar.

Børneværelse design - praktisk og stilfuldt

LUNA er en kollektion af møbler til børn og unge, der har det godt i klassiske, dybe interiører. Tidløst design, funktionalitet og mangfoldighed vil tillade lysstrømmende børneværelser fra barndom til skole, og måske endda længere ...

LUNA møbler vil arrangere en lille pige og en ungdomselev. Børnemøbler online - stilfuld og hyggelig kollektion 4 dig!

Store garderobeskabe og kommoder vil vokse den stigende mængde af nødvendige genstande. Sengen kan også udstyres med en ekstra opbevaringsplads. Bogreol og skrivebord vil hjælpe dig i enheden. Baggrunde til rosiner. Usædvanlig farve - hvid kombineret med subtile, lyserøde detaljer vil fungere med tapet børneværelse pink.

I rummet af en lille elegant, kan du ikke gå glip af en rummelig garderobe. De fleste af genstandene i kollektionen er udstyret med dybe, skuffer til små børn.

Klassiske hvide faste stoffer med subtile elementer af pulver. Sådan en subtil farve til børneværelser er en garanti for et stilfuldt interiør.

Takket være to tilbygninger (LN-04 og LN-06) bliver skrivebordet hurtigt en sekretær med et toiletbord til piger i alle aldre.

Bogreol med høje hylder kan bruges som bibliotek - den passer ind i samlingen af ​​bøger og vil vise andre interessante ting. Den rummelige nederste skuffe er en ekstra, og opbevaringsplads. Det giver dig mulighed for hurtigt at nå de fjerneste hjørner. Børneværelsesindretning i diagrammer af små kranse eller klimatisk belysning vil komplementere klimaet i pigens værelse.

En seng med en behagelig pansermadras kan udstyres med en eller to kondensationsskuffer til sengetøj og andet tilbehør.

 

pixel