Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Spisestue Inspiration - moderne spisestue

( antal produkter: 134 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Spisestue Inspiration - klar Selly Home sæt

Spisestuen er et rum, hvor hele familien samles. Og selvom livets tempo nogle gange gør det svært, er det her, vi alle mødes, spiser måltider sammen, og vi kan kalde det roligt. Desværre kan ikke hver lejlighed eller hus tildeles et separat rum kun til spisestuen, men overalt vil du finde et værelse, der vil opfylde denne opgave. Vores tilbud indeholder løsninger, der vil fungere godt i et større og mindre rum. Hvordan vælger man bordstole og andet udstyr? Vi vil forsøge at skabe den perfekte moderne spisestue.

Spisebord - form, størrelse, materiale

Rektangulære borde er den mest universelle løsning. De ser godt ud både i store separate spisestuer såvel som i små spiseområder, som normalt findes mellem køkkenet og stuen. Det er indlysende, at det område, der er udpeget til spisestuen, bestemmer bordets størrelse. Det bør dog også tilpasses antallet af mennesker, der spiser sammen hver dag. En rigtig god løsning, uanset bordets form, er muligheden for at folde det ud. Vi tager trods alt imod gæster, arrangerer fester, fejrer højtideligt og andre lejligheder. Bordets firkantede form ser bedst ud i små rum eller i et lille område. Runde borde er dog en rigtig god løsning i både små og store rum, men med en firkantet form. Hvis spisebordet skal stå i køkkenet, er det værd at overveje at købe et bord fastgjort til væggen. Det vil være muligt at smide det ud efter et måltid og skabe et større arbejdsrum på denne måde. Man skal også huske, at for at alle kan trives ved bordet, skal han råde over ca. 60 cm af bordpladen, så han nemt kan spise et måltid. Du bør også vælge den rigtige bordhøjde til stolens højde, selvom dette problem ikke vil eksistere, når du køber møbler fra samme kollektion, fordi designere allerede har tænkt over det. Materialet, som bordet skal tilføjes til, skal passe til den stil, rummet skal indrettes i. De mest traditionelle træborde passer til næsten ethvert interiør og moderne, og er indrettet i klassisk stil. Borde, hvilke plader er lavet af glas, borde med metalben ser godt ud i moderne og minimalistisk interiør. Fordi de giver indtryk af lyse møbler, ser de godt ud i mindre rum, fordi de ikke overvælder det hele.

Spisestuestol - ikke altid i samme stil

Tilsyneladende er stolene sværere at vælge end et bord. Dette er dog ikke sandt. Derudover er denne sæson en mode til stole i en helt anden stil end et bord. Dette er dog ingenting. Er der fire stole i spisestuen, behøver de ikke være ens. Det er dog ikke nemt at vælge stole i forskellige stilarter, der vil se godt ud sammen, så derfor følger de fleste de gængse ord og vælger stole til rummets stil.

Møbelproducenter, der tilbyder møbelkollektioner, kommer også til undsætning, og i hver af dem er der elementer fra en familie, som frit kan kombineres sammen.

Møbelkollektioner - Inspiration Spisestue

Det er en yderst praktisk løsning for alle. Kollektionen omfatter kommoder, hylder, borde og stole i én stil. Alle kan vælge nogle elementer til spisestuen, fordi det vil være mere eller mindre nødvendigt, afhængigt af størrelsen af ​​det møblerede interiør. Så du kan bestemme dig for borde, stolekommoder og hylder, eller bare på bordet og stolene. Nogle vil selv have brug for kommoder, mens andre blot vil vælge reoler. I et ord - "at vælge, at farve".

Vores tilbud omfatter mere end 30 samlinger af møbler til spisestuen. Forskellige stilarter, forskellige materialer og farver gør, at mange mennesker finder noget for sig selv. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores forslag. Spisestueinspiration i Selly Home - Velkommen!

pixel