Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Lenny

( antal produkter: 11 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Møbler til børneværelset Lenny

Står du over for udfordringen med at indrette et børneværelse? Vil du have dem ikke kun til at være moderigtige, men også funktionelle? Møbler fra Lenny-kollektionen vil hjælpe dig med dette. Lenny-kollektionen er et tilbud til både pige- og drengeværelser. De subtile farver af beige, trøfler og kunsthåndværks-egelementer giver møblerne modernitet og originalitet. Møblet er lavet af lamineret spånplade, hvilket gør det ekstremt slidstærkt og modstandsdygtigt over for alle typer skader. Hvert element i kollektionen er designet til at imødekomme forventningerne hos børn i forskellige aldre, hvilket giver dem et sted at lære, hvile og lege. Kollektionen omfatter: senge, skriveborde, kommoder, hylder, natborde, et klædeskab.

 

Organisering og opbevaring

Det centrale punkt i et børneværelse er sengen. Lenny sengen vil sikre en behagelig søvn og et sted at slappe af om aftenen. Den er udstyret med en slidstærk ramme, der gør sengen solid. Det er værd at vælge et sengebord fra samme samling til din seng, hvorpå du nemt kan lægge en bog, telefon eller et glas vand. Et børneværelse skal også have et skrivebord, udstyret med to rummelige skuffer til opbevaring af bøger, skoleartikler og andre småting.

Et klædeskab fra Lenny-kollektionen giver dig mulighed for at udnytte pladsen i rummet maksimalt. Det vil gøre det nemmere at organisere tøj og tilbehør. Klædeskab vil hjælpe med at holde rummet ryddeligt. Inde i garderoben er der hylder og bøjlestang, og tre skuffer udenfor giver dig mulighed for at organisere mindre ting. Hvis du vil give dit barn mere opbevaringsplads, skal du vælge Lenny kommode. Den er yderst praktisk, udstyret med skuffer og en hylde til tøj eller andre småting. En ekstra hylde giver dig mulighed for at vise dine yndlingsbøger eller -souvenirs.

pixel