Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Etnisk interiør

( antal produkter: 1 )

Interiør i etnisk stil

Hvordan skaber man et etnisk indre klima på en enkel måde? Orientalske mønstre, råt, mørkt træ og originalt tilbehør fortæller en historie - interiør i etnisk stil er en rigtig rejse ind i verden. Leder du efter etnisk interiør online butik? Du er kommet til det rette sted – hos os finder du fuldt udstyr, der gør, at du kan fuldende indretningen. Vi foreslår, hvordan man arrangerer interiøret i en unik etnisk stil.

Boho chic interiør

Interiør i etnisk stil er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​naturlige materialer og former, suppleret med orientalske tilbehør. Tekstiler - mønstrede tæpper, stoffer (ofte hængt på væggene), persiske mønstre, puder - spiller en vigtig rolle i denne stil. Etnisk stil i interiørdesign er også en overflod af tilbehør - forskellige figurer og dekorative retter. De unikke souvenirs fra rejserne passer perfekt ind i atmosfæren i sådan et orientalsk interiør. Art Deco Møbler - tjek mobler24 tilbuddet ud!

Boho interiør i en nøddeskal

I interiør færdiggjort med naturlige materialer vil den etniske stil være meget lettere at skabe end i lyse, moderne værelser. Etnisk stil kan lide naturen! Interiøret i denne stil er fantastisk til rå vedhæftede filer. I sin naturlige form - uregelmæssigt formet træ, uden polerede kanter - bringer vi os tættere på den naturlige verden. I interiører i etnisk stil kan du ofte se kombinationen af ​​sort og træ. Mørkebrune møbler, kolonimøbler er velkomne - eksotiske træsorter (palisander, teak eller mahogni) eller mørk flettet eg er perfekte til dette. Mørkt træ i orientalsk interiør ser her oftere end lyst, bleget.

Boho indretning fra mobler24

De mest almindelige farver i etniske interiører er jordens farver: brun, beige, sort, dybe farver som rød og orange. Orientalske farvekombinationer, baseret på inspiration i en bestemt region i verden. Etnisk stil har mange ansigter; hvis vi beslutter os for dens farverige, farverige version - lad os vove at dristige, orientalske mønstre. Meget ofte i sådanne begivenheder i det orientalske klima er det en rød farve - suppleret med persiske tæpper, rødbrune puder eller puder. Vi kan også vælge den dybere side: sort, som regel kombineret med neutrale farver og træ. Vi kan optisk forstørre mørke rum med spejle, f.eks. I mørke trærammer. Varmen fra det etniske stilarrangement vil tilføje subtil belysning, for eksempel i form af fyrfadslys og dekorative stearinlys. Husk dog, at overskuddet er skadeligt - for mange tilsætningsstoffer vil skabe indtryk af rod i interiøret. Blandt de mørke farver og udtryksfulde accenter i etnisk stil - tilbehør kan nemt synke og dø. For at blive mere synlig og eksponeret skal mådeholden opretholdes. For at bevare stilistisk sammenhæng i boligindretningen, lad os holde os til den valgte trænuance og nogle få udvalgte farver. Det er vigtigt at vælge den region, der passer os bedst og bruge elementer, der er karakteristiske for den i indretningen. Lad os prøve ikke at blande stilen i forskellige regioner - for mange designs og farver i et interiør vil føre til kaos i rummet. Interiøret, der er inspireret af marokkansk kultur med Marokkos markante farver, bliver helt anderledes end interiøret, der er inspireret af den østafrikanske kultur med uddøde savannefarver. Etnisk stil har mange ansigter, men en fælles funktion er brugen af ​​motiver og mønstre fra eksotiske kulturer i arrangementet. Udsalgsmøbler - find den perfekte model med mobler24!

Diy boho interiør - enkelt!

Boho er frie sjæles stil - kunstnere, intellektuelle, æstetikere og temperamentsfulde individer manifesterer deres personlighed gennem rummets æstetik. Uden regler og normer tiltrækker en fri og uforpligtende, non-konform og nonchalant bohemestil alle, der leder efter originale kombinationer i interiøret, som ofte indeholder modsatte elementer. I boho møder Vesten Orienten, eksotisme med almindelighed, høj kvalitet med bevidst kitsch. Dette stilfulde skaber en unik atmosfære i interiøret, som er relativt let at opnå - det er nok til at afvise de sædvanlige mønstre og konventioner i interiørdesign og blive båret af fantasien.

pixel