Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Indvendig stue - Møbleret stue

( antal produkter: 855 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Stue som hjertet af lejligheden


Stuen er et særligt sted i hvert hjem, hvor hele familien og gæster samles for at tilbringe tid sammen. Dette lokale skal derfor ikke kun være repræsentativt, men frem for alt funktionelt – så du kan slappe af, koble af, tilbringe tid med familie og venner samt underholdning. En korrekt arrangeret salon gør hver af disse aktiviteter endnu mere specielle.

Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af møbler, takket være hvilket du vil finde ud af, hvad en smuk stue betyder, indrettet i en unik stil! Et imponerende tv-skab i selskab med en kommode vil vise tv'er, så I kan se jeres yndlingsfilm sammen. En stilfuld sofa og komfortable lænestole giver dig mulighed for at invitere dine venner på lækker kaffe og kager, som du vil servere på et elegant sofabord. Få hvert møbel, der omgiver dig, til at passe ind i visionen om et drømmehus!


Stuemøbler


Stuemøbler spiller en nøglerolle i indretningen af ​​stuen. De vil få stuen til at få karakter og funktionalitet. Inden du køber dem, bør du dog overveje, hvordan løsningerne vil være mest bekvemme for dig. Hvis du har brug for opbevaringsplads, skal du ikke være bange for at bruge et stort skab. En stor væg er ikke et problem – en vægsektion vil være perfekt i sådan en situation. Vil du vise dine yndlingsting frem i din stue, vil en kommode med LED-belysning være et godt valg.

Stuen er nu et uundværligt rum i næsten ethvert hjem. Det er et sted at slappe af, slappe af, tilbringe tid med familie og venner samt underholdning. Stuemøbler er ikke kun en tilføjelse til interiøret, men også dens funktionelle komplement.


Salon i skandinavisk stil - vores speciale


Hvad kendetegner den skandinaviske stil? Vi svarer allerede - det fungerer perfekt i stuer, giver dem hygge og møbler i skandinavisk stil passer til næsten alle interiører og keder sig aldrig. Designere opnår harmoni takket være spillet af dæmpede farver - hvid, grå og naturligt træ, mens høje, velformede ben er kendetegnende for denne stil. Tilstrækkelig belysning kan heller ikke mangle her - den skandinaviske stue skal være godt oplyst, lys og rummelig. Hængelamper eller væglamper, der giver meget lys, vil være et godt valg.

pixel