Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Madrasser Tilbud - Senge madrasser

( antal produkter: 54 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Hårdhed
Filter: farve
Pris
-

En god nats søvn starter med en veltilpasset madras


Søvn er meget vigtig for at kunne fungere godt i hverdagen. Desværre er der mange, der døjer med søvnen og madrassen kan være en årsag. Det er meget vigtigt at finde en madras der passer til dig og ikke mindst skal den udskiftes med jævne mellemrum. En madras er ikke beregnet til at holde i 30 år, den skal udskiftes, så kroppen får den rette støtte og søvnen er optimal.

Hvornår skal du købe en ny madras?


Madrassens levetid vil variere meget fra mærke til mærke og afhængig af brug. Derfor er det svært at give et konkret svar på, hvornår du bør overveje at udskifte madrassen derhjemme. Det er ofte svært at mærke din krop, når du skal skifte madras.

Et vigtigt tegn på, at du bør begynde at lede efter tilbud på madrasser er, at du føler, at din søvnkvalitet forringes. Sengen er ikke altid årsagen, men du kan eventuelt tjekke det først.

 

Her er nogle tips til, hvordan du tjekker din madras:

Tag snoren af ​​og se på sengen.

Er der huller i topmadrassen, der passer til din liggestilling?

Tag topmadrassen af ​​og se på din madras. Før hånden fast over toppen og mærk om den er lige fast over det hele.

Lugt på madrassen, den skal ikke lugte noget særligt.

 

I nogle tilfælde er det nok at skifte topmadras, men ofte er det tid til at købe en ny madras.

Hvad skal du kigge efter, når du køber en madras?

Vi her hos Selly Home ved, at hvile er vigtigt. Derfor har vi medtaget et bredt udvalg af madrasser, både hvad angår pris og materialer. Alle vores produkter er godt beskrevet, med både billede og tekst, der viser detaljerne.

Det gør det nemt at købe en madras i netbutikken. Du har alle de nødvendige oplysninger for at sikre, at du vælger et produkt, der passer perfekt til dine behov, en specialtilpasset madras. Det der er vigtigt at tænke på er:

 

Fasthed, gerne flere zoner med forskellig hårdhed

Højde

Betræk, helst skal dette være aftageligt for vask

Materiale (skumgummi, kokosmadras, polyurethanskum, termonskum)

 

Hvilket materiale du vælger vil afhænge af både hvad du foretrækker og dit budget. Billige madrasser kan passe perfekt til dine behov, så vælg ikke den dyreste. Vi anbefaler, at du sammenligner priser og materialer, så du får et overblik over, hvad der passer dig bedst. Billige madrasser - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Takket være de lavere omkostninger forbundet med en netbutik, har vi mulighed for at have mere regulært madrassalg. Hos os finder du altid et topprodukt til en god pris. Fragten er altid gratis, og vi leverer hurtigt hjem til dig.

pixel