Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Garderobe

( antal produkter: 136 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Garderobeskabe til din lejlighed

Garderobeskabe til personligt tøj er nødvendige for ethvert husstandsmedlem - fra et lille barn, gennem en teenager, til voksne. Meget praktisk garderobe med hylder, hvor du kan opbevare overtøj, er perfekt til hallen. Det tillader ikke kun praktisk opbevaring af tøj, det hjælper også med at opretholde orden. Det er svært at forestille sig en lejlighed uden et praktisk og rummeligt klædeskab. Moderne hjørnegarderobeskabe, enkelt- eller flerdørsgarderobeskabe, garderobeskabe til ungdomsværelser og soveværelser - dette og meget mere kan du finde i vores Selly Home butik! Vi tilbyder også noget for enhver, der ejer mindre eller større lejligheder, mere traditionelle og moderne - vi har et rigtig bredt udvalg, tjek det selv ud!

Hvorfor vælge et garderobeskab fra Selly Home?

Et funktionelt og rummeligt klædeskab er grundlaget for enhver lejlighed. Uanset om dette møbel skal stå i entreen, garderobeskabet, stuen eller soveværelset, bør du bruge mere tid på at vælge det. Det er værd at være opmærksom på ikke kun dens dimensioner, designstil og dørtype. Det er meget vigtigt, hvordan interiøret blev planlagt. Udover den største plads til at hænge tøj på pæle, skulle der være nok hylder, skuffer og opbevaringsplads til undertøj, mindre tøj og måske endda sengetøj eller sko. Husk, at den perfekte garderobe i soveværelset, ud over at udføre praktiske funktioner, skal passe ordentligt ind i arrangementet af vores interiør. Hvis vi har et stort og lyst soveværelse, har du råd til at sætte et hvilket som helst møbler i det. Men hvis soveværelset er lille, og hele interiøret virker mørkt, vil et meget lyst eller hvidt klædeskab hjælpe dig med at lyse rummet op.

Indret interiøret med en billig garderobe fra Selly Home!

Mange arrangementsmuligheder giver fashionable kombinationer af hvid og træ eller hvid med grå nuancer, som vil give lidt originalitet til rummet og dermed understrege dets unikke karakter. I vores tilbud finder du et meget bredt udvalg af møbler, der helt sikkert vil give dig mulighed for at finde garderobeskabe, der perfekt opfylder alle forventninger og fuldt ud skræddersyet til interiørets krav. Vores forslag er domineret af skandinaviske garderobeskabe, som kan bruges både i soveværelset, stuen og entreen. Skabe i stil med skandinavisk stil, takket være høje ben, ser lette og smukke ud. Perfekt til mindre rum, også i gangen. Vi inviterer dig til at benytte dig af vores tilbud!

pixel