Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Rustikt interiør

( antal produkter: 27 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Gør din drøm rustikt interiør

Hvis du drømmer om at vende tilbage til den naturlige enkelhed i et traditionelt landsted, så forkæl dig selv med en rustik stil. Og vær ikke opmærksom på, at du bor midt i byen, for rustik komfort kan nemt opnås under alle forhold. Se, hvordan du nemt og effektivt kan skelne i dit sted fuld af varme og viden. Vi anbefaler dig at indrette et hus i rustik stil og vise smukt interiør i landlig stil.

Rustik stil - ikke noget svært!


Kan du lide traditionelt rustikt interiør og ønsker at overføre atmosfæren til din lejlighed i byen? Rustik definition passer perfekt ind i denne situation. Du skal ikke bekymre dig om, at denne type design kun fungerer i rigtige landejendomme uden for byen. Vi anbefaler, hvordan du kan "tegne" fra det, der er det mest interessante og smukke. Rustikke møbler - find den perfekte model med mobler24!

Rustik interiør netbutik SH


Navnet på stilen kommer fra det engelske ord "rustic", som betyder "land" eller "berømt". I Norge er denne konvention forbundet med udsmykning af gamle hytter og adelige palæer, men essensen af ​​stilen er formet i udlandet. I USA begyndte man lige efter etableringen af ​​et nyt land, uafhængigt af Storbritannien, at lave flere og flere træmøbler – lavet af det der var til stede, med naturlige revner og defekter. I dag er træ i denne version grundlaget for interiøret i en rustik stil. Dette går hånd i hånd med kærligheden til traditionelt håndværk, især inden for tilbehør: tekstiler, keramik, køkkenredskaber.

Rustikt køkken


Undrer du dig over, hvor hyggeligt og smagfuldt indrette spisestuen i rustik stil? Vil du skabe en unik atmosfære og overraske gæsterne? Vi har travlt! En stor samling af møbler til denne type interiør er Senso og Maximo-kollektionen. Gamle møbler lavet af rustik eg i en knækket, varm hvid nuance med elementer af naturlige træfarver harmonerer perfekt med væggene i forskellige lilla nuancer, især dem der falder i lyngnuancer (som vi anbefaler at bruge som dekorative planter, pottede de vil fungere godt som og tørret i en vase). For at matche væggenes stil med den, der bruges i møblerne, anbefaler vi at gnide farverne på væggene med mindst tre lidt forskellige nuancer. Takket være denne behandling får vi en vidunderlig attraktiv effekt, der understreger det unikke interiør og den rustikke karakter. Du kan også bruge nogle af møbelfarverne (brun eller hvid) til gnidningslagene.

I en rustik spisestue fra Senso-kollektionen anbefaler vi, at du opstiller stole fra denne kollektion. En interessant løsning kan være indstillingen af ​​bænken på den ene side rustikke spisebord (især hvis den ene side er tæt på væggen, og det er svært at flytte stolene) og stolene på den anden. Saml op til det rustikke bord vi anbefaler at vælge i forhold til væggene på væggen - en knækket viol fungerer perfekt. Bestik med træelementer (eller stiliseret på træ) vil spille sammen med service og indeklima. Rustik stil - tjek mobler24-tilbuddet ud!

Rustikke møbler i stuen


Arranger den rustikke stue i en given stil, selvfølgelig kan du ikke glemme resten af ​​rummet. Hvis et tekøkken er forbundet med den rustikke stue, skal det hele indrettes harmonisk. Enhed er begunstiget af den samme gulvbelægning - for eksempel lyse keramiske "brædder". Fliser med udseendet af hvid mursten, som en kamæleon tilpasser til forskellige stilarter og afhængigt af den sammenhæng, de befinder sig i, vil de skabe både moderne og idyllisk indretning. Rustikt sofabord komplet med bord - hvorfor ikke! I mobler24 finder du matchende sæt som Maximo eller Senso. Efter bordene er det værd at genoverveje spørgsmålet om at organisere "TV-stuen" værelse. I vores tilbud finder du en rustik tv-bænk i rustik stil. Valget af en stilfuld, matchende kommode står tilbage. Dette møbel henter inspiration fra provencalsk og skandinavisk design, samt fra engelske motiver. I mobler24 finder du mange forskellige rustikke kommoder til attraktive priser.

Interiør rustikt i soveværelset


Den rustikke stil erobrer verden. Og soveværelset er et af de rum, hvor det fungerer glimrende. Den rustikke stil har mange ansigter: Naturelementer, lidt vintage, shabby chic, pigeromantik og endda minimalisme, som man sjældent forbinder med. Hvordan kan du kort beskrive et rustikt soveværelse? Det vigtigste er underlaget, og dermed gulve og vægge, som uden tvivl hersker i træ – hellere i naturfarve, selvom det ivrigt er malet hvidt og ældre. En lille frakke, grill (denne sæson kommer tilbage til fordel), kombineret med lette og luftige materialer. Glem ikke om rustikke sengeborde monteret på resten - et must-have for bogorme. Stenen fungerer godt, og i hvert soveværelse i denne stil kan du se vintage genstande.

pixel