Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Opholdsstue - Nordi system

( antal produkter: 15 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

NORDI stuemøbler vil give elegance

Er du også fascineret af skandinavisk stil? Leder du efter møbler, der er enkle, elegante og lavet i moderne designs ånd? Vi har et godt tilbud til dig: NORDI stuemøbler, som vores kunder har forelsket sig i på grund af deres unikke udseende. Du kan ikke gå forbi dette sæt ligegyldigt.

NORDI stuekollektion er møbler, som du kan skabe et perfekt arrangement i skandinavisk stil - minimalistisk og hyggeligt på samme tid. Skinnende hvid med glaselementer og Riviera eg-tilbehør, samt håndværks-eg, omgivet af enkle, men effektive designs, får rummet til at fylde en behagelig atmosfære. Karakteristisk for NORDI systemmøbler er ben, tilspidsede nedad, monteret let diagonalt, hvilket giver møblet en specifik charme. Vores online møbelbutik er et sted, hvor du finder følgende modulopbyggede møbler, som er en del af kollektionen:

bord
garderobe,
bænk,
TV skab
Kommoder,
siden.
NORDI møbelkollektionen til stuer er den perfekte løsning for enhver, der elsker lyst interiør og moderne og funktionelle eventløsninger.


Skandinaviske stuemøbler - Nordi kollektion

Det er en fantastisk kombination: hvide farver, der vil give dit interiør endnu mere elegance og funktionalitet, takket være hvilket brugen af ​​møbler er endnu lettere. Alle møbler er lavet af højkvalitets laminerede plader. Hvad betyder det Ud over deres indiskutabelt høje æstetiske egenskaber er de modstandsdygtige over for ridser og skader – og disse er meget enkle, når det kommer til møbler i stuen, som uundgåeligt bliver brugt meget. Med NORDI kollektionen til stuen kan du være sikker på, at helheden vil tjene dig i mange år og uden at gå på kompromis med deres udseende. Det hele er lavet af materialer af høj kvalitet. NORDI møbelkollektion er en absolut klasse og den højeste dimension af elegance

pixel