Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Seng med natborde

( antal produkter: 4 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve

Sengegavl med sengebord - perfekt sæt

Komfort og bekvemmelighed er vigtige funktioner, som er lige så ønskværdige, når vi vil indrette et soveværelse. Hovedmøblet i soveværelset er en seng, som afhængigt af rummets størrelse og individuelle behov kan have forskellige størrelser. I netbutikken Selly Home finder du mange moderne og klassiske senge. Varierede farver og stilistik giver dig mulighed for at vælge den perfekte model til dig selv. Polstrede senge, køjesenge, træsenge eller møbelborde - hos os finder du hele sengen, der passer ind i et ungdomsværelse, et studie, samt et rummeligt soveværelse. Alt sammen med det formål at give dig en utrolig komfort i fred.


Indretning af soveværelset er det værd at tænke på at udstyre det på en sådan måde, at det faktisk bliver et tilflugtssted, der giver dig mulighed for at slappe af efter en lang dag med arbejde og lektier. Komfortable senge og funktionelle sengeborde har en væsentlig indflydelse på vores trivsel og forhold til den nærmeste person. Det er her, vi slapper af og får styrke og energi til at møde privat- og arbejdslivet. Harmonisk udvalgte møbler, dybe farver, ergonomi og komfort - det er funktioner, som er værd at overveje, når du overvejer at indrette et soveværelse, som du ikke vil forlade. Det er vigtigt for hende at have en intim og hyggelig atmosfære, der kan skabes gennem rigtigt udvalgte senge, natborde og klædeskabe til tøj og andre ting.


Når du vælger en seng til soveværelset, lad os først overveje komforten for dig og den person, du kan dele dem med, samt den stil, vi ønsker at beholde dette værelse. Køb en seng - Tjek Selly Home-tilbuddet ud! Til ungdomsinteriøret fås de unikke Selly Home saloner til en lav pris ideel. Deres farverige accenter vil give rummet individualitet og en lidt rovdyr karakter, der passer til unge mennesker. For dem med en lidt mere klassisk smag, kan et godt valg være Xelo eller Avallon senge med en rolig farvetonet med nogle kontrasterende elementer. I vores tilbud finder du senge i forskellige størrelser, fra smallere og enkle, til en meget bredere, komfortable, giver en følelse af frihed i søvnen og fungerer perfekt sammen med dovne weekendmorgener.


Natbordene ved siden af ​​sengen er et uundværligt stykke soveværelsesudstyr, ideelt til dem, der kan lide at læse før sengetid. En humørfyldt lampe og en bunke bøger ved sengen - mange mennesker drømmer om, at de ikke kan forestille sig at falde i søvn uden at læse et par sider og komme i godt humør til at sove. Sengeborde, der tilbydes af Selly Home lounges, vil dukke op både i ungdomsinteriøret, som i tilfældet med figaro-skabe eller xelo-skabe med en original, mørkere base. Udstyret med skuffer og hylder kan sengeborde også bruges til at opbevare undertøj, medicin eller nødvendigheder til daglig brug af småting. Takket være dem vil vi opretholde orden og stil i soveværelset, hvilket vil hjælpe vores velvære og den nødvendige afslapning om aftenen.

pixel