Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Oval spisebord

( antal produkter: 1 )
Filter: farve

Ovalt spisebord - hvorfor er det værd at vælge?

Et bord med en oval plade er en mellemløsning mellem et rektangulært bord og et rundt bord. Det ovale bord kan have en halvcirkel eller en rektangulær plade med afrundede ender. Bordets ovale form har universelle æstetiske egenskaber. Fungerer godt i klassisk interiør, med polstrede stole i sættet og i selskab med hjemmesko, samt i et lille værelse placeret på hjørnet af sengen.

Spisebord ovalt – hvor skal det fungere?

Det ovale bord kan placeres i det centrale rum i det rum, der skal optages. Hvis det er nødvendigt, kan den let foldes ud, så den kan rumme mange mennesker ved et bord. Det er et funktionelt og æstetisk møbel, der kan pynte i ethvert hjem.

Når du leder efter et bord, der lever op til dine forventninger, skal du overveje helt andre muligheder. Bordene vi tilbyder har forskellige former - runde, firkantede, rektangulære, men disse ovale borde har på det seneste nydt stor popularitet i netbutikken. De passer godt ind i både gammelt og klassisk interiør, såvel som med mere moderne. Lavet af træ, de er kendetegnet ved høj modstand mod eksterne faktorer, og dermed - lang levetid. Takket være dette tjener møblerne i mange år, og på trods af passagen ser de stadig godt ud. Ovalt spisebord - se Selly Home tilbuddet!

Ovale borde er ideelle til alle typer rum. De kan bruges i stuen, køkkenet, spisestuen og endda børneværelset. På grund af det faktum, at de ikke har skarpe hjørner, behøver du ikke bekymre dig om barnets sikkerhed og kan med succes spille på bordet, selv når du ikke er i nærheden. Derudover er ovale borde også en god idé som supplement til kontormøbler, sociale lokaler eller restauranter. Du kan med held tilføje flere stole, som du også finder i vores tilbud, og derudover vil ingen sidde på hjørnet eller rundt om hjørnerne.

Ovalt spisebord hvidt

Når du skal vælge et bord til din indretning, kan det betale sig at lave grundige mål for at vurdere, hvilken af ​​bordstørrelserne der er bedst og passer ind i et givent rum. I dette tilfælde er det også værd at tage højde for antallet af stole eller lænestole, der føjes til bordet, og hvor meget plads de vil optage. Du skal ikke bekymre dig om, at du ikke finder den rigtige løsning – vi har ovale borde med forskellige længder og bredder. Prisen afhænger af de valgte mål. Derudover har de ekstra indsatser, der kan forlænge bordet med yderligere en centimeter. Takket være dette er foldede ovale borde perfekte til at organisere fester, lege med børn eller særlige lejligheder.

Bordets ovale form har universelle æstetiske egenskaber. Fungerer godt i klassisk interiør, med polstrede stole i et sæt og i selskab med hjemmesko, samt i små rum. Ovale klapborde er velegnede, hvor der er behov. Takket være de praktiske vejledninger er det muligt at sprede bordet på få minutter - uden brug af kræfter og kræfter. Ovale borde, der kan foldes ud, er derfor velegnede til små rum. Stort spisebord - find den perfekte model med Selly Home!

pixel