Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Latex Madrass - Naturlatex Madrass

( antal produkter: 10 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Hårdhed
Filter: farve
Pris
-

Hvordan vælger man den rigtige madras?

Ikke kun bestemmer sengen sengen søvnkomforten, men hovedsageligt selve madrassen. Lavet af materialer af høj kvalitet, der ikke frigiver skadelige stoffer til os. Vores butik har gode tilbud på senge med latex Madrasser, der tilpasser sig perfekt til vores kropsform, som understøtter alle kropsdele, såsom ryg, nakke og hofter. Hvis du stadig undrer dig over, hvilken latexmadras du skal vælge, så kom og besøg os. Vi har et bredt sortiment og finder en god latexmadras.

 

Latex madras til alle

Latex-skum er lavet af blandinger af naturlig og syntetisk gummi. Bedste madras anbefales hovedsageligt til allergikere, fordi den ikke opsamler støv og mider på grund af "åndbar overflade". De er kendetegnet ved en stor afbøjningszone, de sikrer effekten af ​​en nøjagtig justering af kropsformen, uden at sammenbruddet fungerer. Latexstrukturen giver luften mulighed for at cirkulere frit og forhindrer sved under søvn. God madras, kendetegnet ved fleksibilitet og udholdenhed. Madras til smerter i kroppen har ortopædiske egenskaber, fordi den opretholder den korrekte holdning i rygsøjlen under hvile. Latexskum sikrer en sund og sikker søvn. Det er værd at bemærke, at latexmadrassen er en ekstraordinær komfort og komfort. Vi finder dig den perfekte madras til latex-sofaer. Billige madrasser i vores tilbud med høj kvalitetsgaranti.

 

God madras - hvorfor latexmadras

Latexmadras er meget behagelig og det er deres ære fra andre modeller. Materialerne, der bruges til at fremstille dem, er fuldt ud ansvarlige for komfort under søvn. Vendbar madras for din bekvemmelighed. Takket være tilpasningen af ​​overfladen til rygsøjlen vil vi helt sikkert være i stand til at slappe af efter en hård dag på arbejdet. Madras skal være holdbar, og denne egenskab har en god latexmadras. Materialet vil ikke smuldre eller knuse efter langvarig brug. Det vil bevare sine egenskaber, såsom elasticitet eller elasticitet.

 

Køb madras - skum eller latex?

Begge modeller er meget praktiske og komfortable. Latexmadrassen er ekstremt fleksibel, understøtter perfekt ryggen og sikrer en behagelig og sund søvn. Skummadras giver os også fremragende luftventilation. De er bedst madrasser, og alle har deres egen autonome. Kom og besøg os, hvor du kan sammenligne og vælge din madras bedst. Derudover er de billige madrasser tilgængelige for alle kunder. Latexmadras-tilbud - Tjek Selly Home-tilbudet! Vores madras tilbud overrasker dig.

 

 

Hård madras eller blød - vælg den selv!

Bedste madras vil udføre sin opgave, hvis den er skræddersyet til brugeren. Det bør derfor vælges efter vægt og højde. Her finder du en blød, neutral og hård madrasmodel. Den vigtigste ting er, at den model, kunden har valgt, er 20 cm længere end den, der vil sove på madrassen. Dette muliggør komfortabel brug og fuld udnyttelse af fordelene. For tyngre mennesker anbefaler vi en hård madras til at sove, mens for lettere mennesker en blød madras. Madrashårdhed er markeret med bogstavet H og numrene 2 og 3. H2 medium hårde produkter, til folk, der vejer op til 80 kg og H3 - hårde, for tungere mennesker. Vi har selvfølgelig forskellige madrasstørrelser.

pixel