Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Lounge stol

( antal produkter: 5 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Loungestol udenfor i stedet for stole?

Havelænestole, et element der skal være til stede i enhver have eller terrasse. Selv billige havestole kan introducere en unik atmosfære til havearrangementet. Komfortable stole til haven vil få dit ophold i udelivet til at vare evigt, for afslapning vil være så dejligt. Plastikhavestole - økonomiske og stilfulde Plaststole til haven forbindes ofte med billige møbler, men en sådan holdning er markedet stødt på. Hvilestole udenfor - tjek Selly Home-tilbuddet!

Billig loungestol i vores netbutik

Moderne havestole er komfortable, holdbare, men vigtigst af alt - oftere og oftere ser de ikke bedre ud end teknorattan eller træstole! Denne europæiske gruppe leverer havesæder af højeste kvalitet, og vigtigst af alt - til ubetalte priser. Tre havestole - klassisk haveindretning Tre havestole har altid været forbundet med soliditet, æstetisk design og komfort. Vores tilbud på havesæder i træ gør, at du finder det, du leder efter. Lounge Chairs - find den perfekte model med Selly Home!

Hvilestol udendørs

Se tre stole med stel af støbejern, eller vælg havestole udelukkende af træ. I sidstnævnte er tredobbelte lænestole en almindelig løsning. Metalhavestole - aluminium og stål Metalhavestole vælges normalt, når man leder efter enkle, men funktionelle havemøbler. For det meste har stål- eller aluminiumsæder en vippe- og bakkejusteringsfunktion. Dette giver dig mulighed for at skjule stole, når der ikke er brug for dig og justere din position. Vigtigt er det, at havestole i aluminium har en naturlig modstandsdygtighed over for vejrforhold! Technorattan stolhave Technorattan havestol er ofte en luksuskategori, selvom der også findes billigere varianter. De er kendetegnet ved håndvævet teknorattan, hvis elasticitet giver en utrolig komfort, og modstandsdygtighed over for vejrforhold gør, at vi ikke skal bekymre os om at imprægnere dem.

pixel