Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Minimalisme interiør

( antal produkter: 22 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Ekstrem japansk minimalisme

I forbrugsøjeblikke, når folk lever på farten og stræber efter at opleve lykke ved at omgive sig med materielle ting, er det værd at tage sig af en harmonisk indretning af interiøret. Bemærk, at vores vaner ofte fører til udmattelse, træthed og rod i det hjem, vi bor i. Hvad er minimalisme? Hjælpen til at undgå en sådan situation og samtidig finde et hvilested og berolige sanserne i dens fire hjørner, er fuld af harmoni med japansk stil. Formålet med dette koncept er interiøret, takket være hvilket husstanden kan opnå balance og falde til ro. Enkelhed, minimalisme, funktionalitet og stil så tæt som muligt på naturen er de vigtigste funktioner i interiøret i japansk stil. På internettet finder du mange minimalisme-blogs - men hos os har du alle oplysningerne i en nøddeskal. Kondenseret viden om det minimalistiske interiør - voila! Vi inviterer dig til at læse. Minimalism House - find den perfekte model med Selly Home!

Hvordan blev minimalismens arkitektur født?

Japansk æstetik går flere hundrede år tilbage. Det blev skabt af buddhistiske zen-munke. De indrettede minimalistiske rum, kaldet shoins, til læsning og meditation. Enkelheden af ​​disse interiører var begrænset af askese - alt, der distraherede opmærksomheden, blev fjernet, og antallet af møbler blev reduceret til et minimum. Med tiden blev det fredfyldte shoin en inspiration og en model til udsmykning af boliginteriør.

Minimalistisk hus i det 21. århundrede

Japansk stil er et liv uden rødder, som bidrager til en følelse af balance, orden og kærlighed til naturen. I interiører indrettet i denne stil vises glas- og vinduesvægge. Denne behandling åbner ofte huset for den omgivende natur. De ydre og indre rum blandes og skaber en spektakulær helhed. Derudover giver denne løsning dig mulighed for at lukke så meget naturligt lys ind i interiøret som muligt, som er en energikilde, påvirker trivslen og opfattelsen af ​​farver, former og teksturer. Minimalisme Design - tjek Selly Home tilbuddet!

Minimalistisk design vigtigt

I denne retning bør vi ikke påføre dekorationer i ordets traditionelle betydning. Detaljer er strukturen af ​​materialer - stofvævning, træslibning, teksturer, planter, naturligt lys, skygger, farve og design af kunstigt lys. Vi bør lægge stor vægt på udvælgelsen af ​​efterbehandlingsmaterialer, der fylder rummet, arkitektonisk defineret af os. Skandinavisk minimalisme, i modsætning til udseende, adskiller sig ikke fra japansk. De er baseret på de samme farver og former. I en nøddeskal ligger forskellen i antallet af ting i hjemmet – japansk minimalisme er mere rå, økonomisk. Et sted, der ændrer sig naturligt, for eksempel under påvirkning af lys, såsom landskaber, der ændrer sig under rejsen, stimulerer hjernen til at udvikle sig.

pixel