Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Billig tv-bord - inspiration til tv-bord

( antal produkter: 133 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

En smuk væghængt tv-bænk er en pynt til stuen


Stuen er stedet, hvor vi slapper af, læser en god bog i sofaen eller hygger os med vennerne. At se tv er en stor del af denne hygge. Vi nordmænd er glade for at se tv, hvad enten det handler om at se en film eller nyde den gyldne række fredag ​​aften. TV'et har med andre ord en central plads og så kan en smuk væghængt tv-bænk sætte prikken over i'et. Skal du købe en tv-bænk, kan det godt betale sig at tage et kig på det store udvalg, der findes, så du får noget, der passer ind i dit hjem.

Køb en tv-bænk, der passer til din stue


Her hos os finder du tv-bænke i alle afskygninger. Har du fulgt den hvide trend, har vi et billigt tv-bord i hvid. Du får dem både med og uden glaslåger, så du enten kan vise dine smukke genstande frem eller gemme rodet væk. Du finder også flotte tv-møbler i sort eller træ, i moderne stil eller landlig stil. Vi har udvalget, der sikrer, at du finder noget, der passer ind i dit hjem.

Kan du ikke lide ledninger fra tv'et og dvd-afspilleren, er det smart at have et møbel såsom en tv-bænk, der giver dig mulighed for at skjule dem. Så fremstår stuen mere ryddelig, og du skal ikke lade dig distrahere af unødvendige gener. Vi har også taget højde for, at ikke alle stuer kommer i samme størrelse, og derfor tilbyder vi møbler i alle størrelser. Vi forhandler også flere møbler i samme serie, så du kan indrette din stue i én og samme stil. Det skaber en fantastisk helhed for dig, der er optaget af, at tingene skal passe sammen.

 

Flere funktioner i ét møbel


Det er altid smart med møbler, der kan bruges til mere end blot én ting. Det har vi tænkt over, og tilbyder TV-bænk salg af modeller med både skabe og skuffer. Her kan du opbevare film, bøger, elektronisk udstyr, servietter eller du kan opbevare bestik, glas og bestik der. Det hele afhænger af din plads og hvad du har brug for.

Trends og mode er i konstant forandring, og selvom vi altid har det nyeste på markedet, er det vigtigt, at du vælger det, der passer dig bedst, din stue og dit tv. Så er du garanteret tilfreds og stunden foran tv'et bliver ekstra behagelig.

pixel