Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Sofabord

( antal produkter: 93 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Sofabord til stuen


Har du nogensinde haft brug for et virkelig behageligt og behageligt hvil med en kop lækker og varm kaffe? Et sofabord vil give dig dette! Det er et yderst iøjnefaldende møbel – lille i dimensionerne, enorme fordele. Takket være de mange tilgængelige modeller og farver vil sofabordene passe perfekt til interiørets unikke stil, og takket være deres funktionalitet vil de helt sikkert fungere i alle situationer.

Drømmer du om et lille sofabord, som kan findes i ethvert interiør, finder du i vores tilbud moderne sofaborde, glas og endda træ sofaborde i et skandinavisk klima med mere. Sofaborde er en fantastisk kombination af et klassisk look med en ekstrem solid ydeevne. En behagelig sofa og lænestole med fodskammel er en fantastisk tilføjelse til bænken - takket være dem kan du lave sædet. Et stort udvalg af vores møbler giver dig mulighed for at matche det til dit fantastiske arrangement. Find ud af, hvordan et sofabord kan ændre dit interiør!


Skab et sammenhængende interiør med et stuebord fra vores butik!


Pufferne passer perfekt til sofabordene, som giver liv til og understreger den enkelte indretnings individuelle karakter. Du kan være sikker på, at alle tilbudte møbler harmonerer med hinanden og passer perfekt til interiørets indretning. Takket være vores sofaborde i stuen vil du føle dig endnu mere godt tilpas i hjemmet, og gæsterne vil nyde den originale indretning. Vælg den stil, der passer bedst til arrangementet af stuen, stuen, ungdomsværelset eller kontoret.


Sofabord i stor og lille stue


Et stuebord er perfekt til en lille stue. Den vil passe perfekt ind i omgivelserne og passe godt sammen med resten af ​​møblerne. Et rundt lille bord vil ikke overvælde og optage for meget plads i et mindre rummeligt rum, samtidig med at det tillader behageligt at drikke kaffe. Det hvide sofabord passer perfekt til indretningen, hvor vi ønsker at skabe en atmosfære af mildhed og varme.

I en stor, rummelig stue ville en god løsning være et sofabord i et sæt af mindre hjælpeborde, som kan placeres ved siden af ​​bordet, du kan også lave forskellige sammensætninger fra dem, delvist skubbe hjælpebordet under hovedbordet bord. Dette giver dig mulighed for at organisere rummet på en sådan måde, at du kan lægge kaffekoppen fra hvor som helst på sofaen. At skabe en række arrangementer i stuen vil beskytte dig mod kedsomheden og monotonien i dette interiør. Vi tilbyder billige sofaborde - tjek det selv ud!

pixel