Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Små bord - små sofabord

( antal produkter: 26 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Små borde til stuen og mere...

Lille sofabord og sofabord til stuen er en af ​​grundene til, at møbler har nydt popularitet i mange år. Dette er næppe overraskende - trods alt har de en række værdier, ikke kun æstetiske, men også funktionelle, der giver dig mulighed for at arrangere dem i interiører til forskellige formål. Fordi du sikkert ikke troede, at stedet til hvidt sofabord bare vil være i salonen? Hvis ja, er det tid til at starte din indretningsfantasi ... Lad os dog holde os til applikationen på grund af deres navn. Sofabordsglas til stuen findes oftest i dette rum i nærheden af ​​komfortable sofaer eller lænestole, hvor det er almindeligt at fungere som møbler, oven på disse kan vi sætte en kop, en skål popcorn eller andre fornøjelser eftermiddag-aften dovenskab. Det viser sig ofte, at et bord eller en bænk er utilstrækkelig, især hvis vores loungemøbler ikke er begrænset til en lille dobbeltsofa.


Sofabordsdesign - hvad sker der i nutidens trends?

Træ er altid godt. Lille sofabord til stuen lavet af dette materiale nyder ubestridelig popularitet blandt både producenter og kunder. Kombinationen af ​​træ og hvid, karakteristisk for den skandinaviske stil, har været særlig populær her længe, ​​selvom du også kan stole på træduetter med både universelle gråtoner og andre farver. Guld og kobber er stadig ikke på mode, især til mindre sideborde. Billig sofabord tjek det ud og dekorer din stue.


Bænke eller sofaborde - hvad passer bedst til dig?

Når vi arrangerer en stue, bør vi huske, at praktiske overvejelser ikke mindre end æstetik fryder øjet. Det er her vi hviler, slapper af, tilbringer tid med familie eller venner. Og faktisk i høj grad, hvem og hvordan man bruger dette rum, bestemmer, om det bedste valg vil være borde eller sofaborde til stuen.
Bænke og sofaborde til stuen er uden tvivl stamgæster i rummene til dette formål. Dette er bestemt møbler, der har et stort dekorativt potentiale, og som samtidig tilfører mange praktiske og praktiske værdier til interiøret. Gør dig klar til lidt svimmelhed - variationen af ​​stilarter, materialer, størrelser, former og farver er virkelig enorm her ... Sofabordsinspiration til en lav pris!

pixel