Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Reoler

( antal produkter: 12 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Dokumentopbevaring - hvilke kontorhylder skal du vælge?

På hvert kontor er der behov for et lokale, hvor vi opbevarer dokumenter, ringbind, projekter, bøger eller forskellige former for hjælp. Er der tale om et parcelhus, er en lav reol bedst, men større virksomheder skal ofte organisere hele arkivet. De norske regler kræver opbevaring af de fleste dokumenter i mindst 5 år. Så er det værd at overveje at købe en reolvæg - du kan vælge et færdigt sæt eller vælge et modulopbygget stativ. Denne type er også opdelt i dem, der er fastgjort til væggen, og dem, der er baseret på underlaget. Bogreol vægmonteret kan prale af utrolig stabilitet. Reoler Reoler - tjek mobler24 tilbuddet!

Reolinspiration - åben eller lukket model?
Et separat problem er valget af åbne eller lukkede stativer - førstnævnte er billigere, men sidstnævnte beskytter dokumenter mod støv og sollys. Udover selve hylderne kan du også bestemme kommoder, skabe med skuffer og beholdere.

Skab, skuffer

Det er bedst at vælge modeller med et stort antal afdelinger og et system til effektiv opbevaring af løse dokumenter. mobler24 tilbyder dig produkter, der har stor kapacitet og holdbarhed, takket være hvilke du nemt kan placere kontorartikler eller arkivmapper med dokumentation på dem. Det er vigtigt, at alle hylder er stabile, hvilket betyder, at de ikke vipper eller vipper, når tingene sættes på dem. Kontoret bør også indeholde en åben bogreol - den vil rumme alle de ting, du bruger hver dag - ringbind, mapper, som du når flere gange om dagen. Alt du behøver er en simpel bogreol med en åben form for at lette dit arbejde. For små kontorer er det også værd at organisere indretning nær skriveborde - dette er en mini bogreol med skuffer til personlige dokumenter. Billige reoler - find den perfekte model med mobler24!

Farven på kontorindretningen
Hvid bogreol er den mest udvalgte bogreol, hovedsageligt af hensyn til hvidens universalitet, hvor du ikke kan se støv. Et møbel i denne farve tilpasser sig moderne og klassiske interiører. Sort bogreol er en anden bestseller. Sort så let som hvid passer ind i rummet. Selvom hun normalt er valgt af mænd, har hun også mange følgere blandt kvinder.

pixel