Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Loft interiør

( antal produkter: 125 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Loftsindretning

Hvis du vil dekorere interiøret i loftstil, skal du sætte åbne områder på, fulde af lyse farver. Vælg udstyr, der refererer til industriel stil. Ideelt set vil tilsætningsstofferne være lavet af metal, glas, aluminium eller plast. Vælg store lamper, der ligner en gammel fabrik og møbler med historie, og nyd en smukt dekoreret loftstil. Tilbuddet, vi har udarbejdet - hems interiør - vil tillade et flot design af lejligheden. Loft Architecture - tjek Selly Home -tilbuddet!

Loft interiør - hvordan gør man det?

Hvad tænker du på, når du tænker på indvendige loftslejligheder? Jeg har et højt og rummeligt interiør for øjnene, med store sorte metalvinduer, mursten på væggen og synlige rør. Sådan kan du karakterisere loftstilen. Hvis nogen alligevel bare læser sådan en beskrivelse, ville han synes, at loftsarrangementer er kolde og ubehagelige. Der er ikke mere galt! Se selv! Loftlejlighed - find den perfekte model med Selly Home!

Indvendig loftstil - metal skal være!

Materialet, der bestemt sætter sig for at lede i denne stil, er metal. Det er ham, der spiller første violin i dette loftsarrangement. På trods af den høje metaltilstedeværelse er interiøret hyggeligt og varmt. Måske fordi der er elementer af råt træ, meget varmt materiale.

Loft stue - møbler og tilbehør

Et stort udvalg af boligmøbler er lavet til folk, der ønsker interessante og originale arrangementer. Vores hjørner passer perfekt til denne stil. Meget behagelig, takket være hvem du vil hvile og slappe af. Til dette anbefaler vi sofaborde eller sofaborde. Naturligvis med en metalstabil base. Et sådant sæt vil afspejle loftsinteriøret. Regelmæssige middage vil give et stort spisebord. Som en funktionel tilføjelse til hallen vil et konsolbord være velegnet. Stor metalkonstruktion med ege- eller glasplade. Lys i loftstil er også vigtigt, så det er værd at købe vores lamper, der perfekt afspejler indretningen af ​​denne stil. Velkommen til Selly Home!

pixel