Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Sengebord inspiration - Sengebord design

( antal produkter: 51 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Find de perfekte fede sengeborde


I soveværelset kan natborde være meget vigtige. På disse fuzzy møbelkøkkener kan du sætte en sengelampe, et glas vand, medicin eller en bog at læse. Og symmetrisk arrangeret på begge sider af sengen ser stilfuld ud og går aldrig af mode. Se hvordan billige sengeborde kan ændre dit soveværelse.

Ved køb af sengeskabe skal du være opmærksom på, at højden var cirka 15 cm mere end madrassens højde - den er nem at nå til de ting, der ligger på den. Alt efter mængden af ​​opbevaringsplads kan du vælge skabe med samme top og skuffe eller fuldt indbygget - i små rum er hver ekstra hylde vigtig.

Og hvad er fordelene ved natborde? De er primært funktionelle, de er en ekstra privat "safe box" til det mest essentielle tilbehør. Er de forkerte? Bestemt ikke alle soveværelser vil passe, især når rummet er lille.

Du kan finde Story sengeborde HER

Sengebord vægmonteret - et usædvanligt møbel


Sengebordet fastgjort til væggen har været en trend de seneste år. Denne løsning er primært foreslået til folk, der værdsætter ordren meget. Overskabe gør det muligt at rengøre dit hjem komfortabelt uden at skulle flytte møbler. Hængende sengeborde vil ikke beskadige væggen – det er normalt monteret på hovedet af sengen. Derudover ser de meget imponerende ud - bordet "svævende" er et usædvanligt syn. Billig sengebord - Tjek Selly Home-tilbuddet ud! På markedet finder du mange sæt sengegavle med sengeborde.

Du kan finde Marco sengeborde HER

Sengeborde i unik stil.


Med en speciel indretning, anerkendende håndværk, de nyeste trends og veldesignede elementer, vil vi være i stand til at vælge et møbel, der med succes vil opfylde rollen som natbordet, og som også vil nyde øjnene hver dag. Det er værd at se på loppemarkederne for værdifulde prøver, usynlige afføring, stiger og kufferter, som vil vise sig at være et morgen- og aftenhjælpemiddel i vores soveværelse. Små sengeborde, som du selv laver, vil være unikke og specielle. At arbejde!

Du kan finde Monteal sengeborde HER

Farve, materiale, størrelse - natbordsinspiration


Sengebordsdesign består af mange faktorer - hovedrollen spilles af farve. Sengebord eg - udvalg af klassikere fans, men ikke kun. Magien ved træimitation ligger i, at denne farve fungerer i både klassisk interiør og moderne - et spørgsmål om detaljer. Sorte sengeborde er en favorit hos den mandlige gruppe. Herrer kan lide ham for universalitetens skyld - sort, ligesom hvid, ser godt ud i en duet med næsten enhver anden farve. Små natborde i sort vil være et perfekt supplement til mænds asyl. Hvidt sengebord er den farve, der oftest vælges af par. Gennem årene er han også blevet godkendt af damerne – hans universalfarve fungerer i selskab med alle farver. Høje sengeborde er en god idé til boxer-ejere – disse højsenge vil fungere godt i en duet med slanke, høje sengeborde. Retro sengeborde vil opfylde forventningerne hos beundrere af vintagestil. De kombinerer normalt stærke farver med imiteret træ. Omkring natborde arbejder man til gengæld i selskab med kvindelige lærere, ofte placeret i soveværelset. Dem på ludwik-benene vil tilføje en delikat, subtil klasse til dit interiør og vil huske mindet om den engang fashionable herkomst. Bemærkelsesværdige er også marmor sengeborde - perfekte til interiøret i glamour stil. Design sengebord 4 dig! Den tumlende trend for detaljer fra marmor eller dets imitationer er permanent kommet ind i vores hjem. Et moderne sengebord med en enkel form er et eksempel på, at godt design ikke behøver at være kompliceret og bare smart.

Du kan finde Linda sengeborde HER

Selly Home - natbordsudsalg


Det rige udbud af Selly Home omfatter alle slags sengeborde. Takket være filtre kan du nemt finde et natbord, du drømmer om.

pixel