Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Garderobeskab spejl - Skydedørsgarderobe med spejl

( antal produkter: 90 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Spejlgarderobe - til alle rum!


Garderobeskab er et af de vigtigste møbler i vores hjem. Alle drømmer om en funktionel og effektiv garderobe. Før du køber, bør du tænke over, hvilken garderobe vi har brug for, hvor mange mennesker vil bruge den, hvad vi vil gemme i den, hvor meget plads vi vil allokere til garderoben. Hvor skal vi sige det, vi har brug for en skyde- eller vippegarderobe. Garderobeskab er et af de vigtigste møbler i vores hjem. Alle drømmer om en funktionel og effektiv garderobe. Før du køber, bør du tænke over, hvilken garderobe vi har brug for, hvor mange mennesker vil bruge den, hvad vi vil gemme i den, hvor meget plads vi vil allokere til garderoben. Hvor skal vi sige det, vi har brug for en skyde- eller vippegarderobe. Uanset svarene på ovenstående spørgsmål er et klædeskab med spejl et godt valg til både soveværelse, garderobe og entre. Spejlet forstørrer rummet optisk, interiøret virker meget mere rummeligt, det lyser også ofte rummet op, hvis vi sætter det foran vinduet, vil spejlet visuelt have to vinduer i rummet. Det er en nem måde at optisk forstørre et rum. Derfor er garderobeskabe med spejle ofte valgt til smalle gange eller små soveværelser. En anden fordel ved spejlet på garderobedøren er muligheden for at se over og tjekke, om vi ser godt ud, uden at skulle til det andet rum. Spejle er let snavsede, men vi kan også rense dem hurtigt, og den effekt, de giver os, er uden tvivl det værd.

Skydedørs garderobespejl - den bedste løsning


Afhængig af størrelsen på garderobeskabet og antallet af låger kan vi montere spejle på hele overfladen eller kun på én låge.
Vores tilbud omfatter et bredt udvalg af garderobeskabe med spejle. Vi har ekstremt imponerende garderobeskabe med spejle i smarte, moderigtige former, kombineret med lacobelglas, spejle på hele overfladen eller bare på en dør. Hvide og sorte garderobeskabe i trælignende farver. Vores garderobeskabe har ofte dekorative elementer som afslutningslister i aluminium eller dekorative greb. Ud over de visuelle fordele har vores garderobeskabe et meget funktionelt interiør. Alt efter formålet med garderoben, kan vi vælge en der har flere hylder, eller en der har flere barer. Nogle modeller har også rummelige skuffer, hvilket er en god løsning til små rum, hvor vi ikke har ekstra plads til at placere kommoden. Alle vil finde en garderobe, der lever op til deres forventninger.
Vores garderobeskabe er lavet af materialer af højeste kvalitet med omhu. De plader, der bruges til produktion, er modstandsdygtige over for skader eller ridser. Så du vil kunne bruge garderoben i mange år

Billig garderobe - et bredt udvalg


I de fleste lejligheder tillader området ikke indretning af garderobeskabet. Men takket være det brede sortiment kan vi klare det perfekt. Blandt andet vil garderobeskabe med spejle være en stor hjælp. Hvis vi vælger et klædeskab med skydedøre, kan vi endda sætte det i et lille rum. Takket være denne løsning behøver vi ikke meget plads til at åbne døren bredt. Et stort spejl, der er placeret på garderobeslågen, giver, udover at vi kan tjekke, hvordan vi præsenterer os selv i et givent outfit, også mulighed for optisk forstørrelse af rummet, så det virker mere rummeligt. Denne løsning har været brugt i flere år, men især nu i de små films tid får særlig betydning. Spejlfladen giver interiøret en ekstra centimeter i vores øjne. Ved at beslutte os for et garderobespejl får vi derfor det dobbelte: Vi får et spejl, der vil være nyttigt for os, så vi kan se på det, samt et dekorativt element, der giver os mulighed for optisk at forstørre vores interiør.

pixel