Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Sofaer

( antal produkter: 16 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Den perfekte sofa til dig!

Sofaer giver en fantastisk karakter til hele rummet – uanset om det er en stue eller et ungdomsværelse. De kan tiltrække opmærksomhed og være den største dekoration eller passe ind i interiøret. Takket være sovefunktionen kan de også sikre behagelig hvile for gæsterne eller forvandle stuen til et soveværelse.

I den praktiske skuffe indbygget i sofaen kan du opbevare sengetøj og dermed have let adgang til det, når du slår det ud. Det er et alternativ til senge med madrasser, der fylder meget, fordi de ikke kan foldes sammen. Vi har et bredt udvalg af sofaer i forskellige stilarter - absolut alle vil finde den perfekte sofa i vores stuer, der tilfredsstiller alle krav.

En sofa fra Selly Home er et godt valg

Efter vores mening bør sofa være hjertet og en smuk dekoration i ethvert hjem. Så uanset hvordan du ønsker at bo, har vi praktiske og funktionelle sofaer til alle, der kombinerer drømme og behov. Uanset om du leder efter skandinavisk design eller en klassisk retrostil. Alle vil gerne finde noget for sig selv. Sofaer fra vores butik vil tilføje en individuel stil til dit interiør og vil passe perfekt sammen med resten af ​​møblerne. I vores butik kan du finde billige 4-personers sofaer samt 2-personers sofa - valget er dit, vi er sikre på, at de vil opfylde dine krav. Vi inviterer dig til at benytte dig af tilbuddet!

Hvordan træffer man det rigtige valg af sofa?

Når du skal vælge den rigtige praktiske sofa til din lejlighed, er det vigtigt at holde balancen mellem komfort og stil. Sofaer med en mere strømlinet form passer til et rundt bord, mens rektangulære modeller vil tilpasse sig mere kantede møbler. En sofa med høje ben vil give plads til rummet og vil ikke fylde så meget i stuen, mens en stor sofa med puder vil tage sig godt ud i et lidt større rum.

I vores tilbud finder du også funktionelle foldesofaer, som er fyldt med skum, og deres fødder er ofte lavet af træ. Udvalget af farver er meget bredt, fra koldere grå, over varm beige til intense farver. Både en traditionalist og en tilhænger af eksperimenter vil finde noget for sig selv. Moderne sofaer har en stærkere, mere kantet, futuristisk form, mens sofaer, der er bevaret i en ældre stil, er blødere – de har en klassisk, typisk form.

pixel