Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kommode soveværelse - kommode Salg

( antal produkter: 121 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Hvilken farve kommode?


Blandt hvide møbler viser hvid kommode vejen. Hvid bringer friskhed til et moderne design. Det interagerer med næsten alle farver. Skærm af træ bringer hygge og nærhed til naturen ind i rummet. Nuværende tendenser giver dig mulighed for at kombinere forskellige nuancer selv med moderne møbler i stuen. Sort kommode er et godt valg for fans af klassikere. Hvis du ikke kan holde ud at kede dig og vil genoplive din salon i neutrale nuancer på en enkel måde - vælg en kommode i en unik, intens farve - såsom turkis eller orange. At købe en billig kommode har gjort dette til en nem måde at skabe moderigtigt interiør.

Du kan finde Lottas kommode HER

Hvad er en kommode?


Kommode er en kommode, der normalt er udstyret med flere skuffer. Formmæssigt er den som regel rektangulær, men ved moderne kommoder kan man også støde på andre former. Hvad betyder kommode? Det er et af de mest alsidige og funktionelle møbler, fordi næsten alt kan skjules i kommoden.

Du kan finde Uni natkommode HER

Kan det betale sig at investere i en kommode?


Drømmer du om møbler, der kan rumme alle dine småting? Hvis det er tilfældet, vil skufferne fungere perfekt! Du har vel ikke engang prøvet at lede efter en lille ting og være tvunget til at gennemsøge hvert klædeskab, skab og skuffe i hele huset? Det er synd for denne dyrebare tid. Og det ville være nok til, at en kommode i eg til at spare unødvendige timer og nerver! Derudover vil skufferne også fungere, når den sædvanlige garderobe ikke rækker til dig. Derudover vil kommoder fra vores kollektion være et ekstra sted at opbevare tøj. Eller måske vil du adskille sommergarderoben fra vinteren? Tilbud på kommode - Se Selly Home-tilbuddet! Når det er varmt, kan alt det sommertøj, du har på, opbevares i skabet, mens tykke trøjer, varme skjorter og lange bukser finder deres plads i en separat kommode. Et stort udvalg af malerkommode vil give en mand mulighed for stilfuldt at arrangere soveværelset. I vores tilbud finder du også en stilfuld rustik kommode. Kommode i skandinavisk stil eller art deco. Hvilken vælger du? Grå kommode er en favorit blandt fans af moderne værelser. Leder du efter en model, der vil give et stilfuldt vintage-tema til dit interiør - fokus på retro kommode. Vælg din drømmemodel og nyd den ekstraordinære organisation og elegance i dit interiør i dag!

Du kan finde Goya kommoden HER

 

Kommode - vælg selv modellen!


Kommoder til hallen er et yderst funktionelt udstyr - de giver dig mulighed for at opbevare fodtøj, mindre overtøj eller væsentlige ting på en enkel måde, hvilket gør det nemmere at opretholde orden. Kommoderne til hallen med forskellige applikationer og i mange stilarter af arrangement kan findes i Selly Home tilbud.

Når du vælger møbler til hallen, skal du først og fremmest vælge dem til ledig plads i rummet. Det er kendt, at hallen ofte er en af ​​de mindste indretninger i hele lejligheden, og samtidig yderst vigtig i forhold til funktionalitet og arrangement. Udvalget af Selly Home dækker over forskellige dimensioner, men altid praktisk og yderst æstetisk.

Du kan finde Falco kommoden HER

Hvilken størrelse kommode skal du vælge?


Smal kommode er den mest foretrukne størrelse til et børne- eller teenagerværelse. Lille kommode vil være perfekt placeret i rum med begrænset plads. Et meget praktisk valg ville være en lav kommode, der også fungerer som et rtv-bord. De vil arbejde i stuen, spisestuen, stuen. Høj kommode er den mest valgte størrelse, når stuen skal møbleres. Smalle, lange kister er nemme at forveksle med steder. Hvis du vil sige farvel til rodet én gang for alle, skal du vælge en rummelig stor kommode. Når det kommer til egnetheden af ​​en kommode, er det selvfølgelig vigtigt dens dybde. De oftest valgt af kunder er kommoden 30 cm dyb. Kommode er et unikt møbel, fordi du med succes kan matche det til mange forskellige interiører.

pixel