Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Garderobe med skydedøre - skydedøre garderobe

( antal produkter: 97 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Garderobe skydedør - rekord udvikling

Skabe med skydelåger er et godt eksempel på funktionalitet. I tilfælde af disse skabe er den ekstra plads optaget af de åbne vinger simpelthen unødvendig. Dette er meget værdifuldt, især for små, smalle rum. Skydegarderobeskabe er en ideel løsning, når vi ønsker at bruge pladsen i vores hus bedst muligt og fylder hver eneste lille del. Skydegarderobeskabe er et ekstremt universelt møbel, de finder deres anvendelse i entre, garderobeskabe, soveværelser, ungdomsværelser, børneværelser eller kontorer. Afhængig af vores individuelle behov kan vi fokusere på et større antal hylder eller stænger. At vide, at vi skal opbevare tøj, husholdningsapparater eller dokumenter i skabet, vil være meget vigtigt for os, når vi vælger.

Skydedøre til garderobe i soveværelset

Når vi skal vælge en garderobe til soveværelset, bør vi overveje, om vi vil have vores daglige tøj til at hænge på bøjler, eller det bliver nemmere for os at holde orden ved at sætte det i anklen. Når du skal vælge garderobe, skal du også være opmærksom på at gøre den så funktionel som muligt for os, for at hjælpe os med at holde orden og orden. Blandt garderober valgt til soveværelset blev garderobeskabe med spejle meget populære. Ikke kun optisk forstørre vores værelse, men også ofte oplyse rummet. Selvom den største fordel ved spejlskabet er, at vi kan se på det når som helst.

Skydedørs garderobe i entre

Når du leder efter den rigtige garderobe til hallen, skal du være særlig opmærksom på interiøret. Stængerne vil helt sikkert være meget vigtige for os, da vi vil kunne hænge på vores gæsters og familiemedlemmers overtøj, så de ikke optager vores plads i soveværelset eller klædeskabet. Hylder, hvor vi kan opbevare husholdningsapparater, såsom en støvsuger, vil være lige så nyttige. Et perfekt valg til hallen ville være garderobeskabe med spejle, som optisk forstørrer vores værelse og lyser rummet op. En ekstra fordel vil være muligheden for at se sig i spejlet, før du rejser uden at skulle vende tilbage til soveværelset eller badeværelset.

Skydedørsbeslag på kontoret

En skydegarderobe er også en ideel løsning på vores kontor, hvor vi ofte skal montere store mængder dokumenter. Uden tvivl vil glidegarderobeskabet bringe absolut orden til det og forbedre fundet af nødvendige dokumenter. Sandsynligvis i det indvendige skab vil der være flere hylder på vores kontor, hvilket giver os mulighed for at opbevare ringbind og beholdere med dokumenter, holde dem i orden og beskytte dem mod støv. Takket være den glidende garderobe er vores dokumenter organiseret, og vores kontor vil se meget mere æstetisk tiltalende og professionelt ud. Garderobeskydedør - Tjek Selly Home-tilbuddet ud! De mest populære kontorhjørner er klassiske, ret slanke garderobeskabe, der ser elegante ud og ikke overvælder et lille rum.

Moderne design - betyder garderobe med skydedøre

Det ydre af garderobeskabet er uden tvivl lige så vigtigt som det indre. På markedet finder vi garderobeskabe i mange afskygninger, med spejle, med lacobel glas, glatte, i glans, med grafik. Uden tvivl vil alle, selv den mest krævende ansøger, finde noget for sig selv. Til mange skydegarderobeskabe kan vi også købe ekstra LED-belysning, som uden tvivl vil være en stor ressource og dekorativt element i garderoben. En imponerende dekorativ tilføjelse vil også være aluminiumsfinisheren. Original grafik eller spejle i fantasifulde former vil understrege rummets karakter, takket være det faktum, at vores garderobe ikke kun er et funktionelt møbel, men også et spektakulært element i indretningen.

Rutegarderobe - maksimal udnyttelse af pladsen

Skabe med skydedøre er et perfekt eksempel på optimal udnyttelse af den tilgængelige plads. I deres tilfælde er der ikke behov for ekstra plads, som er optaget af de åbne dørvinger. Det eneste du skal gøre er at stå foran den. Dette er især vigtigt, når det kommer til garderobeskabe i hallen, fordi disse rum normalt ikke hører til brede, og åbne skabe kan blokere kommunikationsveje Skydeskydedøre er universelle møbler, der kan bruges i næsten ethvert rum. Du kan opbevare ikke kun tøj, men også service, dokumenter og endda hårde hvidevarer, såsom en støvsuger, en spand og en moppe. Fordi du designer din garderobe, både udseendet og den måde, den er organiseret på, kan den perfekt tilfredsstille dine individuelle behov. Afhængigt af det formål, du har tænkt dig at bruge det til, kan du bestemme antallet af hylder, skuffer og stænger og sikre maksimal funktionalitet for møblerne. På samme måde skal du vælge den farvevariant, der passer bedst til indretningen af ​​din lejlighed eller dit kontor.

Skydedørs garderobe - hvad skal jeg kigge efter?

Skydegarderobeskabe er et af de mest populære møbler. Dette burde ikke komme som nogen overraskelse, listen over fordele er virkelig lang: Udover funktionalitet og kapacitet giver de dig mulighed for at konfigurere udseendet og interiøret. Hvordan vælger man den bedste model blandt de tilgængelige på markedet? Frem for alt skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​møblerne. Du vil have din garderobe til at tjene dig i flere år. Derfor bør den være lavet af gode materialer, der garanterer deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for skader under brug. Til produktion af glidegarderobe Bergen Selly Home bruger vi træ- og MDF plader, som garanterer deres holdbarhed. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, selv når det kommer til elementer som guider eller lister. Hvert element i vores møbler er valgt med stor omhu og omhu, så du kan nyde dine møbler så længe som muligt. Vi følger løbende de nyeste trends i verden, så de designs og løsninger vi tilbyder er så moderne som muligt og tilpasset vores kunders smag. Indret dit interiør, tag fat i en gennemprøvet virksomhed, som kunderne har haft tillid til i flere år.

Slidegarderobe pris med spejl

Skydegarderobe er normalt et ret stort møbel, og fylder meget. Dårligt udvalg af skabsfronter kan føre til en følelse af overvældende. Er rummet, hvor det skal findes, lille, eller er der ikke sollys i det, vælger du at købe en skydegarderobe med spejle. Dette er en fantastisk løsning, ikke kun på grund af det interessante udseende, men også meget praktisk. Spejle forstørrer rummet optisk og øger mængden af ​​lys markant. Nogle gange ser det ud til, at slidegarderobebeslag er en kompliceret procedure, men dette er en forkert antagelse. Hvis du leder efter et skab til kontoret, så husk, at det skal passe godt sammen med resten af ​​møblerne – skriveborde, stole, bogreoler. Glem ikke, at i dette rum er det bedre at bære et roligt, afdæmpet design, der ikke vil distrahere dig på arbejdet. Når det kommer til et soveværelsesskab, kan du have meget mere frihed til at vælge design. Glem ikke, at den er tilpasset rumforholdene. Hvis det ikke er for stort og overskueligt, så undgå møbler, der vil mørkne yderligere og visuelt reducere det. I dette tilfælde er lette, moderne møbler i lysere farver mere egnede. I de rummelige, lyse soveværelser kan du indsætte mere massive møbler.

Garderobeløsninger fra Selly Home

Den indbyggede garderobe muliggør håndtering af vanskelige steder i huse og lejligheder, f.eks. Nicher i hallen, skrånende på loftet. Men det kan også planlægges på hele rummets væg, ja, hvilket reducerer brugsarealet, men giver mulighed for at opretholde orden i lejligheden, hvilket er særligt vigtigt i små interiører.

Smarte garderobeløsninger - lær vores tricks at kende!

Husk, at dybden af ​​den indbyggede garderobe skal tage højde for tykkelsen af ​​døren og bagvæggen. Står garderoben op ad væggen, kan vi opgive "bagsiden". Dette anbefales især til små rum, eller når garderoben er udstyret med en lille og smal hall. Det er værd at opgive den ekstra etage i beklædningen, som allerede er i rummet eller korridoren. Interesseret? Mød vores garderobeløsninger soveværelse i artiklerne på vores blog! Vælg mellem mange indlæg om emner relateret til møbel roadami, inspirationer, facilitering af praktisk og stilfuldt rum! Mød vores afdeling for smarte garderobeløsninger soveværelse og nyd det smukke soveværelse i en helt ny rate!

Smarte garderobeløsninger kan findes i SH

Den bedste løsning til en indbygget garderobe er skydedøre. Hele systemet er omkring 10 cm tykt, det er ikke nødvendigt at manøvrere dørfløjene, så vi kan placere garderoben selv ved hoveddøren. Ved indretning af små interiører er det værd at huske på, at skydedørene er spejlvendte. Takket være dette ønsker vi at udvide rummet optisk - et lille soveværelse kan endda se dobbelt så stort ud. Tjek også garderobeløsninger indgangen på bloggen! Velkommen!

pixel