Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Garderober Soveværelse - Tilbud Garderober

( antal produkter: 148 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Garderobe skydedør og kip?


Du bestiller møbler efter størrelse og spekulerer på, hvad lukkesystemet vil være bedst? Hvad skal man vælge: En hængslet dør til klædeskabet eller kan den glide? Et klædeskab med skydedøre er ifølge de obligatoriske "must"-tendenser i moderne interiør. En dør med et skydesystem vil især blive værdsat af lejlighedsejere, hvis sti er relativt smalle og aflange værelser.
Den utvivlsomme fordel ved en sådan løsning er, at vingerne ikke fylder ekstra, når de åbnes, som ved hængslede døre. Takket være dette kan vi glemme situationen, hvor den frie passage fra soveværelset til hallen forhindrer garderobeskabets åbne vinger.

Du kan finde Aria garderobeskabe HER

Garderobe med spejl - en god idé!


Dette er et møbel, som vi normalt placerer i gangen. Norske boliger er som regel indrettet sådan, at de som minimum har en behagelig fordybning, hvor modulgarderoben passer ind. En lige så populær løsning er arrangementet af et sådant klædeskab i soveværelset. Spejlet vil visuelt forstørre rummet optisk.

Du kan finde Mika IV garderobeskabe HER

Garderobehjørneløsning - en model til små rum.
Vil du indrette et lille interiør på en tankevækkende måde? Vær opmærksom på den usædvanlige type garderobe - hjørne, som giver dig mulighed for at bruge maksimal plads i soveværelset. Takket være funktionelle og samtidig rummelige hjørneskabe fra vores tilbud bliver det meget nemmere at passe huset.

Hvilket klædeskab i hvilket rum? Garderobestråde - i gangen eller korridoren ville en bedre løsning være en indbygget garderobe. Takket være konstruktionen vil du bruge hele det frie rum fra gulv til loft. Derudover giver muligheden for en indretning af interiøret efter vores behov mulighed for at kombinere det med et skoskab, et smart skjult opbevaringsrum og plads til unødvendige ting. Billige garderobeskabe - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Du kan finde Vivianna garderober HER

Typen af ​​garderobeskab i soveværelset afhænger af størrelsen. Er den stor og har du meget ledig plads der, vil indbygningsgarderobeskabet også være en god løsning, for det vil ikke overdøve hele rummet, men fylde det. Men hvis dit soveværelse er et lille værelse, vil det være bedre at indsætte et lille og velholdt klædeskab. Dens modstykker kunne dominere rummet, hvilket gør det ubehageligt og tungt.
Har du det samme skab i det allerede indrettede rum, og det er stort nok til at passe ind i garderoben, vil det være en bedre løsning. Som du ved, er hver tomme ledig plads i lejligheden til en præmie, og den indbyggede garderobe giver dig mulighed for at udnytte det fuldt ud. Det betyder dog ikke, at fritstående skabe er dårlige og upraktiske. Deres design gør dem i dag til gode dekorationer for fred, og interessante løsninger i dem optimerer deres brug.

pixel