Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kontinental seng tilbud

( antal produkter: 38 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Kontinentale senge - et svært valg


Når du begynder at lede efter en passende seng, opstår spørgsmålet ofte: en kontinental eller almindelig seng? Polstret eller træ? Eller måske metal? Valget er ikke nemt, især hvis du ikke har specifikke forventninger endnu. Vi tror dog, at vi gennem dette indlæg vil hjælpe dig med at fjerne din tvivl.

Du kan finde Astana seng HER

Kontinental seng test


Blandt brugerne af kontinentalsenge er der en opfattelse af, at de er meget massive. Det er resultatet af deres konstruktion. Den består af: tre nederste bryster på benene, indsats af bonell eller lommer og topmadras. Stoffet dækker det, så det ikke er synligt. Et karakteristisk træk ved denne type møbler er den polstrede sengegavl, som giver dem en ekstraordinær elegance og giver dig komfort, mens du læser eller ser tv. Denne type seng er også kendetegnet ved højden. Kontinentalsengen er højere end den traditionelle ækvivalent. Sovepladsen er ca. 60-70 cm over gulvet. Det er meget lettere for folk med rygproblemer eller gang. Denne højde gør det nemt at komme op. Kontinentale senge har tre størrelser: 140x200, 160x200, 180x200. På grund af deres dimensioner vil de fungere i rummelige og høje soveværelser.

Du kan finde Diegos seng HER

Seng kontinental med container


Sengefundament - kiste - er udstyret med beholdere til sengetøj. Dette er en anden praktisk funktion ved dette møbel. Har du en kontinentalseng, skal du ikke bekymre dig om ikke at finde et passende sted til en dyne, pude eller lagen. I Selly Home online butik finder du mange billige kontinentalsenge. En kontinentalseng med skuffer sparer dig ikke kun for en masse plads, men gør også, at sengetøj altid er til stede.

Du kan finde Sultan seng HER

Boxspring bedt om at hotel?


Denne type seng kan ofte findes under begrebet hotelsenge. Dette skyldes, at de ofte bruges på hoteller og pensionater. Det skyldes sandsynligvis deres unikke design og funktionalitet. De er ikke kun store, men også meget praktiske. De spiller mange roller – den vigtigste er selvfølgelig sovefunktionen, men takket være den høje sengegavl kan du nemt læse et blad eller en bog, eller se din yndlingsserie. Derudover kræver de nævnte senge ikke kompliceret rengøring og lader luft passere godt igennem. Kontinentale senge ses også ofte i amerikanske film. De er et uvurderligt element.

Du kan finde Milos seng HER

Continental seng tilbud


Kontinentale senge, også kendt som hotelværelser, er yderst komfortable og elegante værelser. De kombinerer komfort og et vidunderligt udseende. Som producent af kontinentalsenge lægger vi stor vægt på kvaliteten af ​​vores produkter. Både polstring, stel og madrasser er såkaldte "hylde"-materialer. Vi lægger også stor vægt på at give vores kunder den højeste servicekvalitet. Vi inviterer dig til at sætte dig ind i tilbuddet, og hvis du har spørgsmål, også til at kontakte os.

pixel