Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Garderobedøre - Døre til garderobeskabe

( antal produkter: 46 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Garderobeslåger - en god klassiker


Moderne garderobeskabe med skydedøre i vores tilbud er en lang række modeller at vælge imellem. Selvom skydemodeller er flertallet her, vil garderobeskabet med klassisk åbne låger let blive matchet. Billige garderobeskabe i vores tilbud er primært mindre modeller, lavet i interessante farver, der perfekt fylder rummet i et lille soveværelse. De mindste modeller vil også fungere i små nicher, og skydedøre med spejle gør garderoben til en lille garderobe i hallen.

Du kan finde Hector 18 garderobeskabe HER

Skabenes kvalitet og funktionalitet består af mange faktorer, såsom guiderne, den funktionelle indretning og det attraktive udseende, gør alt sammen garderoben i soveværelset eller et andet rum i mange år uden at det virker forstyrrende. For at beslutte valget af skabe er det værd at starte med at måle mellemrum og derefter begrænse søgningen kun til modeller, der opfylder alle betingelser. Åben garderobe - Tjek Selly Home-tilbuddet ud! Det vigtigste element, der påvirker prisen på glidebordet udover størrelsen, er den type styr, der bruges, styrene på topstyret er dyrere end systemerne med den nederste styring. Styringer med øvre kontrol, har systemer til at forhindre døren i at åbne, nogle har også et støjsvagt lukkesystem ...

Du kan finde Lumi 18 garderobeskabe HER

Garderobe låger


De mange produkter gør, at vi tilbyder både klassiske modeller og skydegarderobeskabe, meget praktiske, med spændende interiørmøbler, garderobeskabe med glaslåger osv. Udvalgte modeller er udstyret med skuffer, valgfri beholdere eller LED-belysning. billige skydegarderobeskabe i vores tilbud er møbler lavet af materialer af høj kvalitet, som normalt fås i mindre størrelser. Rummelige garderobeskabe med skydelåger er grundlaget for vores tilbud, det er modeller med en bredde på mere end 200 cm, hvor interiøret meget ofte er opdelt symmetrisk, hvilket giver os lige stor plads til hylder og bøjler. Med et veludstyret klædeskab er bestilling og bestilling ren fornøjelse.

Du kan finde Lima garderobeskabe HER

pixel