Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Børneværelse - dine drømme møbler

( antal produkter: 190 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Børneværelsesmøbler - hele sættet?


Er dit barn ved at vokse op? Møbelhallerne vil være med til at skabe et rum, der er lidt mere funktionelt, end hvad der kun passer til legetøj og farveblyanter. Møbler til børnesæt hjælper dig med at organisere det på den mest praktiske og stilfulde måde. Der er brug for et nyt skrivebord, men introduktionen til teenagerens værelse vil føre til en smal passage mellem ham og sengen. Vælg en seng med mezzanin, hvor der er plads til et skrivebord og få ekstra plads. Det er det perfekte børnemøbel til et lille værelse! Eller måske begynder dine børn at føle et stærkt behov for at udtrykke deres egen personlighed? Fra møblerne fra vores kollektion vil de helt sikkert vælge noget, der passer til deres stil! Derudover vil børnemøbelsættet spare dig for tid og kræfter, som du vil bruge til at vælge, matche og købe hvert møbel separat. Nu kan du købe en tremmeseng, bogreol, natbord og klædeskab til et børne- eller teenageværelse med blot et enkelt klik med musen eller fingeren! Møbler i skandinaviske, industrielle og minimalistiske balkjoler - vælg dem, der passer perfekt til teenagernes stil, og skab dem det perfekte sted at lære, lege og udvikle sig.

 

Børns inspiration

Købet af et sæt garanterer levering af basiskomponenter til barnet. Børnemøbler Online i Selly Home Online butik. De grundlæggende elementer inkluderer en seng, garderobe og kommode til barnet. Ofte er vores sæt også beriget med andre komponenter, såsom borde og stole til børn, bogreol. Alt efter alder kan der også være små borde med stole, arbejdsborde, legetøjskasser. Selv de enkleste sæt giver dig mulighed for at medbringe de nødvendige komponenter. Jo flere elementer et sæt har, jo mere interessant kan begivenheden være. Derudover er alle sættets elementer holdt i en homogen stil.

 

Børneværelse interiør

Børneværelsesmøbler ser æstetiske og stilfulde ud, hvis du køber dem i et sæt, og hvert element matcher med stil og farve. Møbelsæt har stadig den største fordel, at de ofte er billigere end møbler til børn købt separat, forskellen kan være flere hundrede nok. Seng med skrivebord med alle bygninger er en god løsning. Til denne kontorstol laden og vi har et fuldt udstyret værelse. I vores tilbud anbefaler vi telte børnevenner. Børnemøbler Netbutik - tjek Selly Home tilbuddet!

 

Børn - hvad skal man kigge efter?

Ser man gennem indretningens prisme, er denne opgave slet ikke den nemmeste. Hvorfor? Unge og normalt ikke særlig erfarne forældre skal være opmærksomme på mange ting, der vil påvirke den såkaldte funktionalitet og brugervenlighed i dette rum. Tremmeseng med opbevaringsafgifter eller køleskabssenge er et perfekt eksempel på pladsbesparelse. Inden valget er det værd at overveje aspekter som barnets køn, frirum og sikkerhed. Børn skal designes, så vores barn på den ene side vil føle sig godt tilpas og trygt i det, på den anden side skal det i det mindste være glad og glad i begyndelsen af ​​sit liv. Farverne på væggene, møbler, malerier bør føre til et smil på ansigtet. De mest populære er grønne, gule eller blå. Den vigtigste regel, som forældre skal anvende, er at finde den såkaldte "Balance of space", som ikke kun vil give sjov, men også tid til at hvile og lære.

pixel