Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skrivebord og børns bord

( antal produkter: 47 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Skrivebordsbørn - hvor skal man begynde?

Hvordan vælger man et skrivebord til et barn og en studerende? Vi foreslår, hvilke mål og højde der skal have et skrivebord til børn. Læs hvilken model du skal vælge, inden du planlægger at handle!

Skrivebord børneværelse er et meget vigtigt emne. Det vigtigste møbel, hvor barnet vil tilbringe det meste af sin tid i rummet, er et skrivebord. Opstilling af skrivebordet i et barns værelse skal give adgang til sollys - barnet, der laver lektier, kan ikke dække lyset. Vores guide vil også fortælle dig, hvorfor du skal vælge barnesengsmuligheden med skrivebord. Det er bedst at have et skrivebord til et barn, der vender mod vinduet eller siden. For børn er skriveborde behagelige, hvis top kan indstilles i en vinkel på 30 grader - optimalt til manuel skrivning og tegning. Også vigtige er skuffer, hylder og hjælpere, der kan monteres i nærheden af ​​skrivebordet, alt efter barnets alder og behov. Hvordan vælger man en stol til skrivebordet til et barn? Det bedste er højdejusterbare stole, som vokser med barnet og giver det de rette betingelser for arbejde og leg gennem hele folkeskolen. Stolen skal være stabil og undgå at svinge på stolen. Vores forslag kan findes her. En vigtig funktion ved skrivebordet er dets kapacitet - skriveborde med skuffer vil gøre din bordplade altid i orden. Det er også en god idé at købe ekstra indretning – vores forslag kan findes her.

Det vigtigste er altid den individuelle tilpasning af skrivebordet til brugeren, så lad os ikke lade os styre af standardmålene, og lad os i praksis tjekke, hvad der vil være bedst. Det er vigtigt at sidde ved skrivebordet med den korrekte holdning (lige ryg, hænder hviler frit ovenpå og ben mod gulvet), både vinklen mellem skulder og underarm og vinklen mellem underben og læg havde rette vinkler - ellers bliver vi trætte, og rygsøjlen, især i lænden, vil være meget anstrengt. Smalt skrivebord vil fungere for småbørn, men med årene bliver det for lille. Det mest funktionelle vil være et skrivebord med justerbar bordhøjde. Hos et barn vil det vokse med det, og hos en voksen vil det tillade forandring og ergonomisk justering af skrivebordet under brug. Desk Kids - tjek SH-tilbud!

Sådan vælger du et skrivebord: højde skrivebord

Hvordan vælger du et skrivebord, så bordpladen er et behageligt sted at arbejde? Skrivebordshøjde er et meget vigtigt emne, som har en væsentlig indflydelse på brugerkomforten. Når det kommer til størrelsen på bordpladen, så lad os først tilpasse den til den plads, vi har. Husk, at jo større skrivebordet er, jo bedre er arbejdskomforten. Det er også rækken af ​​vores hænder, der definerer dens dimensioner - i tilfælde af en voksen er den omkring 80 cm, hvilket resulterer i en populær dimension på bordpladen 80x180 cm. Takket være denne størrelse af møbler behøver vi ikke rejse os fra stolen for at nå noget.

Begrænset plads er ikke et problem - væghængt skrivebord

Hvis du har begrænset plads - vælg en innovativ. Dette uopdagede, lille skrivebord vil overraske dig med funktionaliteten. Når du ikke bruger møblerne, kan du nemt smide dem op på væggen - takket være dette vil skrivebordet ikke optage din plads. Et godt alternativ er også at købe et smalt skrivebord i et sæt med en tilsvarende hylde. Den brugbare plads på hylden vil belønne os med mangel på skuffer/skabe i skrivebordet. Hvis du kan lide mindre modeller, men du ikke kan lide rod på bordpladen - så tjek skriveborde med hylder. En anden god idé ville være

Køjeseng med skrivebord - praktisk og moderne

Seng med skrivebord giver mulighed for at udnytte ledig plads maksimalt. Derudover imponerer moderne forslag også med deres udseende. Designet af en given model påvirkes ikke kun af farven og stilen, som møblerne blev vedligeholdt i, men også af materialet, hvorfra det blev lavet. Eller du kan også møde stablede modeller fra halvhøj seng med skrivebord - denne mulighed vil være drømmen om et enebarn.

Skrivebordsdesign - hvilken stil skal du vælge?

Med vores guide lærer du en interessant skrivebordsinspiration at kende. Retro skrivebord noget for dem, der drømmer om et stort træbord, højglanslakeret. Sådan et skrivebord ser godt ud i hjem, hvor retro og vintage æstetik hersker. Usædvanlige, sjældne antikke skriveborde fra det tidlige 19. og 20. århundrede - antikke skriveborde. Hvis du er en samler af antikke møbler og gerne vil tilføje antikke skriveborde til din samling, som deltog i mange arrangementer, vil disse modeller helt sikkert appellere til dig. Billig skrivebord - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Hvilket materiale og farve passer perfekt til dig?

Lad os starte med universelle, neutrale nuancer. I denne kategori hersker uden tvivl desktop eg - træfarver passer til næsten enhver begivenhed. Hvidt skrivebord er en anden favorit blandt vores kunder. Hvid er en god base for andre, mere intense farver. Sort skrivebord er et godt tilbud til mænd. Sort skrivebord anbefales til lyst interiør - takket være dette vil du skabe en moderigtig, stærk kontrast. Byg et maskulint interiør med os.

Hvor kan man købe skriveborde

Svaret er enkelt - Mobler24 er et sted, hvor du kan finde et skrivebord af dine drømme! Køb et skrivebord i mange år – billigt og holdbart.

pixel