Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Hjørneskrivebord

( antal produkter: 6 )
Filter: farve
Pris
-

Skrivebordskontor - bredt udvalg

Hjørneborde, også ofte kaldet hjørneborde, får flere og flere følgere. Alt sammen takket være et solidt arbejde og et universelt look, der kan justeres alt efter kundens præferencer. Vi har modeller, der fungerer perfekt på kontoret og også opfylder kravene til computerafspillere. Møblerne er designet til at give den størst mulige komfort. Takket være store dimensioner og langt arbejdstøj medfører lange arbejdstimer på computeren ikke træthed. Hjørneborde er også tilpasset, så de opfylder de yngstes krav. Modeller beregnet til børn har betydelig opbevaringsplads. Skuffer og hylder vil med succes placere alle notesbøger og lærebøger. Ungdomsmuligheder er kendetegnet ved lidt forskellige funktioner. Det er vigtigt, at et så stort hjørnebord har plads til computer og skærm. Uanset den bestilte variant er alle møbler præget af æstetisk udseende og omhyggelig finish. En yderligere fordel er deres modularitet og muligheden for at kombinere dem med andre hylder og kommoder fra CLP-systemet. Alle fans af elegance kan mod betaling bestille fronter i glans. De opnåede møbler er perfekte som visitkort i ethvert kontor eller skønhedssalon. Der er varianter i forskellige farver af træ og et hvidt hjørneskrivebord, der nyder stor popularitet. Takket være det klassiske look passer den perfekt til det meste interiør. Kontorhjørnebord - find den perfekte model med Selly Home!

Skrivebord til hjørne

Pris og professionalisme er ikke de eneste fordele ved vores tilbud. Du vil blive overrasket over det valg, der venter dig. I vores sortiment har vi over halvtreds skriveborde i forskellige farver, størrelser, stilarter og former. Hjørneborde er lavet af laminerede plader, MDF plader og hærdet glas, hvilket gør vores skrivebordshjørnekontor præget af en stabil og stærk konstruktion. Du vil kunne bruge dem i lang, lang tid! Og det originale design vil tilføje friskhed til ethvert rum. En slags detalje, og hvor meget kan den ændre sig!

Skrivebord med hjørne

Vi ved, at alle har forskellige behov for det rigtige skrivebord. Af den grund findes der både hjørneborde med plads til computer og printer, hjørneborde med skærme, hjørneborde med skuffer og hjørneborde med vægudtræk. Så du kan frit vælge, hvad du har brug for og behøver ikke bruge mere på aspekter, der ikke er vigtige for dig. Derudover bekymrer du dig sikkert om den sædvanlige udvikling - og som bekendt tæller enhver detalje i indretningen, også når man taler om sådanne møbler som kontormøbler. Hjørneborde er derfor synonymt med god indretning. Skrivebordshjørne - tjek mobler24-tilbuddet ud!

pixel