Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Havebord

( antal produkter: 9 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Sammenklappelig havebord eller sommer nødvendighed

Haveborde er et vigtigt element i haveudstyr. Normalt fungerer de som elementer i klare møbelsæt, selvfølgelig er der også mulighed for selvsamling af et sæt, eller køb af et enkelt bord. Hvis du er ejer af en lille have, skal du være opmærksom på køb af haveborde, der foldes - små bordstørrelser vil være gode til hver dag, men uventede gæster vil ikke blive overrasket. En effektiv bevægelse vil kunne sprede møblerne og rumme familie eller venner. Sådanne små haveborde vil helt sikkert tilfredsstille dine forventninger og overraske dig med funktionalitet. Vi garanterer tilfredshed med købet. Udtrækkeligt havebord - tjek Selly Home-tilbuddet!

Havebord i træ

Bordene er varierede i forhold til de materialer, de er lavet af. De mest populære er havebordet (ældret træ, bøg, akacie, teak, eg, eksotisk meranti træ), ofte også i kombination med metalstel - støbte med ornamenter, eller uden. I nogle tilfælde har bordene en foldemekanisme, der gør dem nemme at forlænge. Meget hurtigt voksende popularitet af technorattan borde - normalt tjener de som en base lavet af dette moderne og vejrbestandige materiale, dækket af en glasplade - med hærdet, ridsefast glas. Ofte kan du også finde havebordsplastik – de letteste og billigste modeller. Du kan finde flere sådanne forslag ved at se på metalhaveborde. Tag en chance og vælg en model til dig selv fra det brede udvalg af Selly Home - du vil finde ud af, hvor meget købet af et billigt havebord vil ændre udgifterne til fritid på ferier. En interessant løsning er et støbejernsbord - ideelt til ølhaver - små, runde, høje, stabile ben. Tilbuddet suppleres af en gruppe egetræs- og rustikke borde lavet af korrekt præparerede egetræsbjælker - de giver haven en unik karakter, og med tiden får du værdi og charme. Havebord Træ - find den perfekte model med Selly Home!

Zoom til farve: hvidt havebord

Leder du efter et stilrent bord, der passer ind i årets trends? Spil på en hvid model med støbejernsben. Klassikeren går aldrig af mode, og det er værd at følge princippet om at vælge møbler. I Selly Home finder du både små og store haveborde – alt efter din have kan du vælge den rigtige model blandt de mange tilgængelige. I denne kategori kan du også vælge borde til toppens form - fra de mest populære rektangulære, firkantede, over runde og ovale havemøbler.

pixel