Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kommoder

( antal produkter: 200 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Selly Home leverer billige kommoder til alle

En god kommode skal opfylde flere krav. Den skal være solid, med gode skuffer, så du får masser af opbevaringsplads. Samtidig skal det passe med din stil. Derfor er det vigtigt at handle et sted, hvor der er et godt vareudvalg og god kvalitet.Vi hos Selly Home vil gerne være din favorit kommode netbutik og derfor er vi opsat på at tilbyde variation i pris og stil udvælgelse. Du får meget at vælge imellem, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi har hentet møbler fra flere forskellige leverandører for at sikre et stort udvalg.

Hvilken slags kommoder kan du finde hos os?

Vi er opsatte på at kunne tilbyde et godt udvalg af forskellige kommoder og undgå at få et standard, firkantet udtryk som Hemnes kommoder. Hvorfor skal kommoder være A-4, når vi ikke er det? Udvalget af kommoder hos Selly Homes omfatter designernavne som Vigo, Falco, Stil og Mezo. Sidstnævnte har en meget karakteristisk stil, der kan tilføre rummet lige det lille ekstra, som dit værelse har brug for. Andre modeller i vores butik har et mere almindeligt design, der kan passe perfekt ind i ethvert interiør. Har du A-møbel kommoder og mangler et par kommoder mere, passer vores kommoder perfekt.

Masser af udsalg og billige kommoder

Leder du efter en prisvenlig kommode med sjæl, kan det betale sig at kigge nærmere på vores salgsside. Her placerer vi løbende forskellige kommoder og andre møbler til rigtig gode priser. Salgsartiklerne er en god blanding af de nyeste modeller og sidste års. Det er ikke kun kommoder, der indgår i et sådant salg, vi sælger også sofaer, senge, borde og meget mere. Foretrækker du kommoder fra Møbelringen, kan du kombinere dem med en god og prisvenlig seng fra os hos Selly Home Vi presser priserne, men vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi tager derfor store fester ind og presser omkostningerne. Resultatet er kvalitet til en god pris.

pixel