Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Stumtjener

( antal produkter: 18 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Hvor kan man købe stumtjener?

Gangen er en slags præsentation af vores hus eller lejlighed. Dette er det rum, som gæster er kommet for at se først. En korrekt udvalgt og praktisk mute-server er et vigtigt gangudstyr. Mute-prisen er meget attraktiv! Velkommen!

Indgangsmøbler

Hvis husets entre er ret stor, kan vi sagtens beslutte os for at købe en stumtjener. Et meget praktisk element, hvor gæster kan forlade deres overtøj, såvel som håndtasker, hatte eller paraplyer, men også en interessant indretning af interiøret. En almindelig bøjle er måske ikke nok, så det er værd at inspirere dig med noget moderne. Traditionel knagerække vil være velegnet, hvis der ikke er plads nok.

Mute tjener møbelring - et godt valg

Tre stumtjenere er populære. En funktionel model, der vil interessere enhver gæst i dit hjem takket være sin form. Stumt sølv vil være fantastisk til ethvert rum. I vores kollektion har vi stadig en stum hvid eller stum sort og mange andre farver. Stumtjener Design - tjek Selly Home tilbuddet ud!

Design mute

Vores varer er lavet af forskellige materialer. Stumtjener og træ er en naturlig og perfekt lavet model. Er du ved at indrette dit interiør og leder efter et stabilt, visuelt attraktivt hængende for en gangs skyld eller garderobe? Dumt stål er bestemt et interessant valg. Stumtjener Billig - find den perfekte model med Selly Home!

Møbler til gåture

Gang er et værelse i vores lejlighed, som vi for det meste glemmer, når vi planlægger arrangementet. Det er en meget stor fejl, for det er dette lokale, vi og gæsterne er de første til at se. Billig stumtjener lige til dig! Find din bedste husstumtjener. Bliv inspireret af Selly Home!

pixel