Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Bord sæt

( antal produkter: 38 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Siddebord - intelligent indretning i hjemmet

Sofaborde er iøjnefaldende møbler. Lave, men nogle gange ret store bordplader, optager sjældent placeringen af ​​det mest udsatte udstyr. Så vi tog os af deres universelle udseende. Takket være brugen af ​​tidløse materialer og inspiration fra klassiske designs har vi skabt møbler, der passer til ethvert interiør: klassisk - komplementært, i moderne - giver lidt orden. Et sæt med to moderne sofaborde i en minimalistisk, enkel form. Har du ikke brug for et mindre sofabord, kan du gemme det under et større. Siddeborde er en smart måde at spare plads på.


Hvorfor købe et billigt sofabord?

Her stilles spørgsmålet, som tilsyneladende er enkelt, endda banalt. Men hvis du leder efter et svar, viser det sig, at det ikke handler om udseendet af interiøret eller om streng funktionalitet, men om karakteren. Sofaborde er et sted, hvor den dejligste duft spreder sig hver dag – duften af ​​friskbrygget kaffe. Dette sted er simpelthen rart, uanset hvor du sidder ved bordet.
Et hvidt sofabord kan erstatte en traditionel, men normalt stor bænk, som mangler denne intime karakter, som aldrig bliver så privat som sofaen ved siden af ​​bordet. Det er ikke muligt at efterligne karakteren opnået af et interiør, hvor et enkelt sofabord er indsat.


Lille sofabord - et must til enhver stue

Som allerede nævnt er bænke og sofaborde et sensationelt element i ethvert hjem, især når det kommer til stuen. Så det er værd at investere i sådanne ting. Det er dog også værd at vide, at sofaborde og borde ikke kun er velegnede til dette vigtige rum til hvile, men også til mange andre steder. Der er mennesker, der placerer sofaborde i deres eget soveværelse, for eksempel, som gerne vil nyde deres yndlingsdrink i sengen, ofte lige efter at være vågnet. Der er mange sådanne mennesker i verden. Siddebord for mere plads i dit værelse.

pixel