Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Moderne stue - inspirerende stue

( antal produkter: 311 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Møbelsystemer med mere - Moderne stue

Møbelsamlinger (møbelsystemer) er en meget praktisk løsning. Disse møbler er gode til at indrette stuen, men på grund af deres funktionalitet fungerer de også rigtig godt i andre rum, som fx arbejdsværelset. Hver samling af møbler, der er tilgængelig i vores butik, giver dig mulighed for at eksperimentere og skabe dine egne arrangementer, takket være hvilket interiøret i dit hjem ikke kun vil være elegant, men også originalt. Tilgængelige elementer i møbelsystemer: kommoder, garderobeskabe, skabe, hylder, vitrineskabe (og andre) giver dig mulighed for at designe ethvert rum efter din smag og anerkendelse.
Vi ved, at indretningen af ​​din lejlighed er vigtig for dig. Vi mener, at en attraktiv boligenhed skal gå hånd i hånd med komfort. Af denne grund har vi udarbejdet et bredt udvalg af billige, men højkvalitetsmøbler i vores netbutik. Vi kan tilbyde dig en fold-out sofa og et smalt skoskab, der hjælper dig med at spare værdifuld plads uden at miste funktionalitet, et stuebord i nordisk stil eller en 200 cm bred kommode, der imponerer med sin kapacitet. Alt dette og meget mere kan findes online!

Stue inspiration? Hvad med moderne systemmøbler?

Systemmøbler, der tilbydes i vores butik, er et ideelt forslag til krævende kunder, der foretrækker en helt underordnet indretning til deres smag. Takket være muligheden for mange kombinationer er rammerne gode som rum, stuer og endda børnemøbler. Tilbuddet henvender sig til familier med børn, samt til unge, der indretter deres første lejlighed. Det er lige meget om du har et stort parcelhus eller en studielejlighed - i 'Selly Home' finder du den helt rigtige - indvendige stue.

Hængslede og tredørs garderobeskabe og et bredt udvalg af stueborde

Er du fan af lette møbler eller minimalisme, tilbyder vi hvide systemmøbler og blank garderobe i skandinavisk stil. Du finder også et nordisk stuebord og et industrielt RTV bord, der optisk vil oplyse selv det mørkeste interiør. Til kunder, der værdsætter mere plads i værelser, anbefaler vi en skinnende hvid garderobe. En speciel døråbningsmekanisme sparer mere plads i soveværelset. Tjek hvilke andre billige møbler du finder i vores netbutik!

Indret stuen med stil

Til kunder, der ønsker at vise værdifulde souvenirs og bøger frem i stuen, anbefaler vi et elegant 2-dørs vitrineskab eller et moderne vægskab. I vores butik finder du også en sovesofa i skandinavisk stil, som vil give dit interiør en usædvanlig atmosfære, og at tilbringe tid med gæster vil være ren fornøjelse. Til et eftermiddagsbesøg med familie eller venner vil et industrielt sofabord også fungere. Se hvilke forslag vi har forberedt til dig. Velkommen!

pixel