Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Børn Madrasser

( antal produkter: 2 )
Højde [cm]

Babymadras størrelse - en bred vifte

Babymadrasser er skabt specielt til de mindste - med fuld opmærksomhed på høj kvalitet og sikkerhed ved brug. De er ekstremt ergonomiske og giver dermed børn den højeste komfort under søvn og hvile. Kvaliteten og komforten af ​​et barns søvn har en væsentlig indflydelse på den rette udvikling. Det skal huskes, at det sover oftere og regelmæssigt end en voksen. Af den grund har alle børnemadrasser i vores tilbud, med omtanke for børns trivsel, en positiv udtalelse fra afdelingen for mor og barn.

Børnemadrasstørrelse - de mest populære størrelser

De bedste madrasser til børn er lavet af forskellige typer skum: latex, elastisk eller polyurethanskum. Disse materialer giver madrassen fleksibilitet og modstandsdygtighed over for deformation, de sikrer også høj hygiejne og anti-allergi, hvilket er særligt vigtigt for små børn. Børnemadrasserne skal desuden garantere anatomisk støtte til babys krop og rigtig god ventilation inde i patronen, som forhindrer udvikling af skadelige lidelser, skimmelsvamp og bakterier. De mellemstore modeller er bedst til de yngste, men af ​​hensyn til forældrenes forskellige forventninger, kan vi også finde lidt hårdere madrasser i vores tilbud, hvor en kokosmåtte lavet af naturlige kokosfibre med bakteriedræbende egenskaber blev brugt til at øge hårdheden og hygiejne. Det er godt at vide, at madrasser til børn i de fleste tilfælde er dobbeltsidede madrasser, så en forælder kan vælge et blødere eller hårdere sengetøj til et barn. Udsalgsmadrasser - tjek Selly Home-tilbuddet ud! Rotation af madrassen er også en rigtig god måde at forlænge levetiden på.

Når du vælger en barnemadras, skal du også være opmærksom på det passende betræk. Først og fremmest skal den være egnet til vask ved en temperatur på mindst 60 grader Celsius og have antiallergiske egenskaber. Når det kommer til størrelsen på madrasser til børn, er de mest almindelige varianter størrelser: børnemadras 60x120 og børnemadras 70x140. Madrasser Baby - Online netbutik store Selly Home - velkommen!

pixel