Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Marmelli

( antal produkter: 8 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Pris
-

Møbler til stuen

Stuemøbler skaber et varmt og hyggeligt interiør. Nuancer af træ, accenter af marmor og sort vil tilføje elegance og stil til ethvert rum. Slanke metalben giver møblet lethed. Derudover har hvert møbel masser af opbevaringsplads til opbevaring af hverdagsting.

Skab til stuen

For at holde orden i stuen skal du vælge en rummelig garderobe fra Marmelli-kollektionen. Den har et stort antal hylder og en bar til bøjler, som giver dig mulighed for at opbevare ikke kun tøj, men også sengelinned og håndklæder. Garderobeskabet har to par låger med et lydløst lukkesystem, som forbedrer brugerkomforten.

Opbevaringspladser

Den tre-dørs kommode fra Marmelli-kollektionen giver ekstra plads til opbevaring, service eller dokumenter. Den har en forsænket top, der forhindrer souvenirs eller billeder vist på den i at falde ud. Slanke metalben og en matteret glasindsats giver den et moderne look.

 

Et højt vitrineskab med LED-belysning vil, udover moderne design, gøre det nemmere at fremvise dine yndlingssouvenirs og dekorationer.

Marmelli-kollektionen omfatter også et sofabord, en tv-stativ og en hylde.

Sofaborde har en rummelig skuffe og en udsparing, så du ikke behøver at have alt i syne. Dette møbel passer perfekt ind i både større og mindre rum.

 

TV bænk ser ikke kun godt ud, men er også meget funktionel. Takket være tre rummelige skuffer giver det dig mulighed for at organisere rummet omkring tv'et. Rummelige skuffer giver dig mulighed for at opbevare fjernbetjeninger, diske og andre småting.

pixel