Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Vitrineskabe

( antal produkter: 47 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Vitrineskabe til din lejlighed


Vitrineskabe forbindes hovedsageligt med rigt dekorerede interiører, som viser elegance og tidløshed. Moderne producerede modeller har fået modernitetens egenskaber - ud over høj æstetik er de fuldt funktionelle. Dette er yderst praktiske møbler, hvor du kan opbevare smukt dekoreret porcelæn, smykkestand og familiebilleder. Den glasfyldte stue bør ikke miste sin funktionalitet.


Showcase - de bedste tilbud på Selly Home!

Butikkens tilbud omfatter vitrineskabe i glas, som er nødvendigt udstyr til at vise alle souvenirs, service eller familieartikler. Vitrineskabe til stuen fås i mange bredder og højder, så du kan købe det ene møbel, der passer perfekt til det andet, samt den plads, der er beregnet til det. Moderne glasskabe indtager en repræsentativ plads i spisestuer og stuer, hvilket fortryller sin ædle form, der tilføjer det valgte rum aspektet af luksus og elegance. Takket være disse tidløse formularer vil vi være i stand til at vise alle vores boligskatter.


Hængende vitrineskab


Vi tilbyder hængende vitrineskabe, der er kendetegnet ved evnen til at kombinere individuelle elementer for at skabe et unikt design. På grund af denne egenskab kan hængende vitrineskabe hænges i alle højder, kombineres i sæt eller bruges som et enkelt møbel. De er lavet af forskellige materialer, oftest træbaserede, de kan indeholde skuffer, hylder eller skabe, eller de kan også være en slags hængende hylder.


Et vitrineskab er et godt valg!


Vitrineskabet er ideelt egnet til køkkenområdet - ikke kun visuelt forstørrer interiøret, men tilføjer også den ønskede lethed og friskhed til bygningen. Det er værd at huske på, at glas i fashionable køkkener er holdt op med at fungere kun som en tilføjelse, det er et materiale, der fylder hele overfladerne af skabsfronter og vitrineskabe. Gennemsigtigt glas kombineres med træ eller metal, normalt i form af mat sort.

Til moderne stuer og køkkener anbefaler vi kraftigt en træmontre med glasvinduer – den relativt solide sokkel gør, at møblerne ikke vil skille sig ud fra andre elementer i møblerne, udover at det giver dem soliditet og holdbarhed. I klassisk eller retro-stil interiør er det værd at overveje udstillingstasker med bøjede ben - det lette design passer perfekt til den stærkt glaserede front.

Vi inviterer dig til at benytte dig af tilbuddet fra vores butik - billige glasskabe, der passer perfekt ind i dine lejligheder!

pixel