Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kontorborde

( antal produkter: 37 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Kontorbord - tænk over det!

At vælge det rigtige skrivebord er af stor betydning, fordi det ikke kun har en positiv indflydelse på medarbejderens krop, men frem for alt på arbejdskomforten og dermed effektiviteten. Køb skriveborde, der lever op til dine forventninger. Af denne grund skal skrivebordet være både funktionelt og ergonomisk. Begge funktioner er lige vigtige i dette tilfælde, fordi den høje funktionalitet gør det muligt at tilpasse møblerne til alle former for kontorarbejde og ergonomi - at det er nemt at bruge, let, sikkert og vedligeholdt i en interessant stil. Det er værd at huske på, at skrivebordets dimensioner skal tilpasses både til væksten af ​​den person, der arbejder med det, og til den type arbejde, der udføres med det. Vælg den rigtige stationære pc!

Skrivebord med forlænger?

En fin løsning til et lille rum er også et skrivebord med udtræk. Når det kun er knyttet til elevværelset, fungerer det i dag vidunderligt på små kontorer. Skriveborde med skuffer giver dig mulighed for at organisere dokumenter, ringbind og andre genstande uden rotter. Stort kontorbord - tjek mobler24 tilbuddet!

Arbejde på bærbare computere kræver ikke for meget plads, så desktops designet til det kan have relativt små toppe. Moderne kontorer, der ønsker at maksimere pladsen uden at røre interiøret, er udstyret med vægmonterede skriveborde. Denne løsning er ikke kun funktionel, men også en fryd for øjet. Billig skrivebord, der ikke fylder meget - lyder godt, ikke?

Mere komplicerede opgaver, der udføres på flere skærme på samme tid, kræver per definition en meget større arbejdsflade. Derudover skal skrivebordene stilmæssigt tilpasses kontorets indretning, hvilket også har en væsentlig betydning for arbejdskomforten – kun i en flot, æstetisk indretning fyldt med kvalitetsmøbler, arbejder du helt sikkert bedre og mere effektivt. Skrivebordshjørne er et andet forslag til et lille kontor. Takket være dem styres et af hjørnerne effektivt: skrivebordet passer på computeren, bøger, noter eller lamper, og resten af ​​rummet kan bruges til at sætte garderobeskabe og kontorudstyr op. Som det viser sig, behøver stort skrivebord ikke at fylde meget.

Skrivebordsinspiration - tjek vores arrangementer ud!
I galleriet med vores produkter finder du interessante ideer til at arrangere interiør lavet af fagfolk. Vores interiørstylister deler gerne en håndfuld ideer med dig til at skabe det perfekte hjørne til arbejdet. At finde det perfekte funktionsbord er en leg. Bliv inspireret af Selly Home!

pixel