Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Nest

( antal produkter: 5 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Loft-møbler til soveværelset

Skab dit drømmesoveværelse i loftstil med en "WOW"-effekt med et sæt møbler fra Nest-kollektionen. Denne unikke kollektion vil ikke kun opfylde dine forventninger med hensyn til æstetik, men også give funktionalitet og komfort på højeste niveau.

Møbelsæt med en stor seng

Start med soveværelsets omdrejningspunkt - NEST 160x200-sengen. Dens naturlige struktur, der brydes af en kontrasterende antracitramme, skaber en ekstraordinær visuel effekt. Den antracitfarvede ramme fremhæver træets unikke egenskaber og tilføjer elegance og modernitet. De behagelige puder giver den perfekte støtte, når du læser eller ser tv om aftenen.

Vælg NEST garderoben for at holde dit soveværelse ryddeligt. Det giver masser af plads til tøj og tilbehør. Den antracitfarvede ramme står i kontrast til den naturlige indretning og skaber et dynamisk look. Subtile sorte metalhåndtag og en stabil sokkel tilfører garderobeskabet et fantastisk touch.

Elegant møbelsæt i egetræ

NEST-kommoden er den perfekte tilføjelse til soveværelset. Det unikke design med en antracitfarvet ramme i kontrast understreger kollektionens loftkarakter. Sorte håndtag og ben tilføjer stil og funktionalitet til møblet. Med fire skuffer har du plads til at opbevare mange forskellige ting.

Fuldend dit sæt med NEST-sengebordene. Med dem har du nem adgang til ting inden for rækkevidde. De naturlige træårer står i kontrast til den antracitfarvede ramme og skaber en unik visuel effekt. De sorte metalhåndtag tilføjer et strejf af industriel stil.

Møbelsæt til soveværelset

Hvert møbel i sættet er fremstillet af slidstærk lamineret møbelplade, der sikrer langvarig kvalitet. Farveskalaen i nuancer af håndværksmæssig eg og antracit passer perfekt til loftstilen. Valgfri belysning til garderobeskabet og sengen fremhæver deres skønhed og karakter.

Nest-kollektionen er en garanti for at skabe et elegant og hyggeligt soveværelse, hvor hver detalje er raffineret. Match og kombiner forskellige møbler for at skabe sammenhængende arrangementer, der afspejler din unikke smag. Oplev skønheden og funktionaliteten i Nest-kollektionen, som vil begejstre dig ved første øjekast.

pixel