Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Bogreol

( antal produkter: 12 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Reolkontor - adskillelse og orden

Arbejdspladsens stil bestemmes af passende udvalgte kontormøbler eller kontormøbler. Moderne former afviger slet ikke fra traditionelle løsninger, hvis vi tilpasser dem efter behov. Takket være dem kan vi opnå "wow"-effekten og stilfuldt adskille et rum.
Blandt sådanne møbler er det værd at være opmærksom på kontorhylder. Deres charme ligger i enkelhed. Bordpladen og tilhørende skuffemål (normalt fastgjort til underdelen) er monteret på smalle ben. Takket være dette får møblerne en lys og elegant form. Ud over den funktionelle side vil denne type skabsmøbler være meget stilfuld dekoration.

Reolkontor - vigtigt

Hvert kontor kræver et ordentligt funktionelt arrangement, der vil give ham det rette arrangement for al dokumentation, uddannelsesmateriale, information, produkter, kontorartikler, korrespondance og mange andre elementer, der er uløseligt forbundet med kontorlokalet og dets funktion.
Det vigtigste møbel i et sådant rum, ved siden af ​​skrivebordet, er en bogreol, der giver korrekt og ekstremt gennemsigtig adskillelse af alle individuelle elementer og placerer dem på en sådan måde, at de altid er til stede.

Hvert kontor kræver udarbejdelse af et passende arrangement, som gør det funktionelt, komfortabelt og æstetisk raffineret. At vælge kontormøbler er svært at forestille sig, for at kunne glemme bogreolen. Kontorærmer er særligt praktiske og nyttige møbler, der er med til at skabe et velordnet og velorganiseret rum. Men ud over utvivlsomt praktiske fordele er hylder også et interessant supplement til interiøret med hensyn til æstetik og design. Lav bogreol - tjek Sely Home tilbuddet!

Hylder og sektioner

Hvert kontor skal indrettes på en funktionel og ergonomisk måde, så arbejdet i det bliver effektivt og effektivt. Et dårligt arrangeret arrangement kan forlænge arbejdsopgaverne, gøre det vanskeligt og distraherende og forstyrre bevægelsen på kontoret. Det vigtigste er spørgsmålet om opbevaring.
Derfor er der behov for specielle hylder for at sikre korrekt distribution af opbevaret dokumentation, undervisningsmaterialer, information, produkter, korrespondance, industriel litteratur og mange andre elementer, der er uløseligt forbundet med kontorlokalet og dets funktion.
Et af de vigtigste møbler på kontoret er en hylde, der muliggør korrekt og usædvanlig gennemsigtig adskillelse af alle opbevarede kontormaterialer, og placerer dem på en sådan måde, at de altid er tilgængelige og nemme at finde eller lægge tilbage på det rigtige sted. . En sådan adskillelse af opbevarede varer vil blive lettet af kontorhylde til ringbind eller klassiske hylder med åbne hylder og passende indrettede rum. Bogreol Inspiration - find den perfekte model med Selly Home!

Lagerhylder

Bindeholdere spiller en meget vigtig rolle i det overordnede arrangement af hvert kontor, hvorfor det er så vigtigt at vælge specifikke modeller til den stil, der bruges i interiøret, omfanget af kontorbrug og opbevaringsbehov. Dette er vigtigt ikke kun for arrangementets æstetik, men også for komforten og trivslen i arbejdet for medarbejdere og kunder, der besøger kontoret. Af særlig interesse på grund af den multifunktionelle karakter er hylder.
Det er klassiske møbler - hylder udstyret med vandrette hylder, hvor du med succes kan placere både større og mindre ting. De er også ideelle hylder til ringbind og industrilitteratur. Derudover er en interessant løsning i kontorer brugen af ​​stativer uden bagvægge som afgrænsning i rummet. Sådanne hylder kan placeres mellem individuelle arbejdsstationer, hvilket giver privatliv og ro i sindet, mens de arbejder for medarbejderne, og derudover betjener dem med opbevaringsfunktionalitet.

Hylder lager

Kontorhylder er multifunktionelle og meget alsidige møbler. De supplerer interiøret med hensyn til æstetik og bliver et meget praktisk element i rummets udstyr. Tag hånd om vores kunders behov og forventninger, og har udarbejdet et ekstremt bredt udvalg af hylder, som vil være perfekte til alle typer kontorlokaler med mere.
I tilbuddet hos vores møbelbutik finder du effektive reoler til varehuse af forskellige typer og modeller tilgængelige i forskellige stilarter, der perfekt fylder interiøret og giver det unik funktionalitet.
Takket være en bred vifte af produkter af denne type er det nemt for enhver at finde et ideelt forslag til deres kontor, der opfylder kravene både hvad angår udseende og funktionalitet. Takket være den høje kvalitet af vores produkter, der garanterer holdbarhed, sikrer vi tilfredsstillende og langvarig brug. Vi har hylder designet i stil med moderne, klassiske såvel som innovative designs med subtile former for faste stoffer.
Uanset kontorets karakter og stil, vil du med sikkerhed finde en model, der passer perfekt til det eksisterende arrangement. Vores hylder kan tilpasses andre møbler på kontoret, skabe et byggeforløb eller vælges som et separat organ, der komplementerer hele arrangementet.

pixel