Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Puf med opbevaring

( antal produkter: 6 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Praktisk puf med opbevaring


Puff med opbevaring er et lille, men meget praktisk sæde, der vil være nyttigt i ethvert hus. Vi præsenterer de mest interessante modeller, derudover udstyret med funktionelle opbevaringsrum. Dette er meget små møbler, men at købe det kan være ekstremt overkommeligt. Du kan kun finde dokumenterede produkter til rimelige priser. Hvis du er fan af komfort eller en passioneret stil, vil appetitten primært blive tilfredsstillet af vores sektion om puffer og fodstøtter. Vi vil ikke forbyde dig at blande stilarter, for i denne kategori finder du både modeller, der refererer til kongelige tider, og dem, der vil smitte dig med moderne design.

Moderne puffemøbler


Udvalget af opbevaringspuff er så stort, at stort set alle vil finde noget passende. Er du fan af nordisk design, kan en puf i skandinavisk stil være en god løsning. De slanke træben komplementerer det bløde sæde perfekt, og det universelle design gør, at møblerne vil tilpasse sig mange begivenheder. Klassiske entusiaster vil helt sikkert blive betaget af den sorte læderpust. Den stabile overflade kan bruges både som sæde og som et lille bord i nødstilfælde. En læderpuf er perfekt til en moderne stue, og har den kromtilbehør, vil den også dekorere elegant interiør. En interessant løsning er en dekorativ puff. Det kan være et dekorativt element i arrangementet eller et praktisk og funktionelt møbel. Fungerer godt som behageligt sæde, behagelig fodstøtte eller som praktisk pude, for eksempel under et bræt. Takket være den bløde struktur vil den være perfekt ikke kun i stuen, men også på børneværelset.

Puf med opbevaring


En vigtig sektion i puf-kategorien er absolut ekstremt funktionelle puffs til entréen. Disse praktiske møbler er meget ofte designet som skoskabe, med polstrede sæder, hvilket gør dem til en hybrid af skabe og puffer. Denne løsning fungerer overraskende godt både visuelt og funktionelt.
Et rummeligt skab vil tjene som opbevaringsplads til nyttige ting, normalt brugt i gangen. Til gengæld vil det polstrede sæde give os komfort og bekvemmelighed, karakteristisk for puffere.


Butikkens tilbud omfatter mange interessante forslag fra underkategorien gangbuffere, som giver os mulighed for at indrette hver hal på en drømmende, unik måde. Denne type møbler er også kendetegnet ved en utrolig elegance.
Takket være den interessante kombination af hårde møbler og polstring opnås den originale effekt, i modsætning til noget andet møbelforslag. Et interessant forslag i denne pufkategori er også forslag i stil med Chesterfield.

pixel