Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Børnemøbler - Story

( antal produkter: 14 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Pris
-

Indret børneværelser - den klassiske STORY-samling

Lad begivenhederne glæde dig med en lys og hyggelig karakter. Harmonisk kombination af klassisk hvid i selskab med egetræstoppe og knopper, gør interiøret yderst charmerende. På vores interiørblog børneværelser finder du mange måder at indrette barnets plads på. Funktionaliteten af ​​det solide materiale skaber mange arrangementsmuligheder, takket være hvilke du nemt kan skabe dit drømmested. Story er multifunktionel, som er sikret af bordplader, rummelige garderobeskabe og kommoder, et sengesystem med skuffe og efterbehandling af møbler lavet af højkvalitets laminatplader, garanterer et stilfuldt møbel i mange år. Historiesamlingen blev skabt af Provences lidenskab og behovet for komfort, som gør det muligt at skabe omfattende og originale begivenheder.

Børneværelsetip: Historie - for kærligheden til provencalsk stil

Alle elsker rummelige interiører, og kvinder har også sådan et strejf af romantik. Derfor vil enhver teenager kunne lide Storys ungdomsmøbler. Det er også et godt valg for alle, der elsker provencalsk stil. Du kan bryde denne klassiske stil med moderne tilføjelser, såsom i form af lysende stjerner til børneværelser.

Robust og elegant design - dette er historiske møbler til et teenagerværelse

Det, der først bemærkes, når man ser på møbler fra Story-kollektionen, er en solid og elegant præstation. De riflede fronter er blevet kombineret med glatte, hvide overflader, og det hele suppleres af bordplader og påføringer i Nash Oak bejdsen, og runde plasthåndtag giver en perfekt imitation af træ. En sådan duet vil perfekt komplementere det grå børneværelse. Bemærkelsesværdig er extensions med en bølget overflade, som giver kollektionen en romantisk note. Alle faste stoffer er lavet af solid og holdbar lamineret plade. Designet, som møbelproducenten tog sig af, giver arrangementet af lysstyrke ikke kun takket være farverne, men også grundlaget for de faste stoffer på benene.

Moduler - Indvendig vuggestue inspiration

Story møbler vil glæde hovedsageligt unge kvinder. Udover sengen med mulighed for at sætte en skuffe på, samt reoler, kommoder, hylder og garderobe- eller natborde, er der et skrivebord, hvor du nemt kan lave et sminkebord. Det eneste du skal gøre er at vælge en top med spejl. En multifunktionel boks, der både er en ekstra opbevaringsplads og et sæde, kan også være nyttig. De øvrige elementer er et sofabord med skuffe og et RTV-skab. I selskab med sådanne stilfulde møbler vil selv farverige børneværelser se moderigtige og friske ud. Børnemøbler dk - tjek Selly Home-tilbuddet!

Alle disse klumper til en teenagers soveværelse kan også bruges i en traditionelt indrettet stue. Historiemøbler kan perfekt kombineres med et karakteristisk tapet med et geometrisk eller ornamentalt mønster samt en hvidmalet væg i et minimalistisk interiør. Enkelhed er her en fordel, for takket være dette kan du give din samling en bestemt karakter ved at vælge det rigtige tilbehør. Sådanne små børneværelses smarte løsninger vil helt sikkert fungere i dit hjem.

Alle historie møbler er tilgængelige i vores online butik. Hos os skaber du et afslappende interiør i lyse farver! Historien er kreative børneværelser lige ved hånden.

pixel