Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Entremøbler

( antal produkter: 13 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Gangudstyr - Skoskabe

Designet i gangen skal være gennemtænkt. Dette er stedet, hvor du opbevarer andet udstyr, overtøj eller sko. Overskuelige og løstsiddende sko ser grimme ud. Det er værd at købe et skoskab, der passer til dem alle. I vores tilbud finder du også møbler til entréen. Velkommen!

Skoskab - hvilket skal man vælge?

Evig rod i gangen forsvinder efter at have købt et skoskab. Skabet er det perfekte møbel til skoopbevaring, hvilket viser sig bare at være et must, når vi taler om familielejligheden. Når gæster stadig er hjemme, bliver barrikaden af ​​sko uigennemtrængelig. Skohylde med bænk er et funktionelt og interessant forslag. Skostativ giver nem adgang til sko, samtidig med at det bliver en interessant dekoration i lejligheden. Interessant er skoskabet med spejl, som passer ind i hver korridor. Billig skoskab til hver indgang. Kontrollere!

Smart skoopbevaring

At have en lille plads i gangen er hele deres problem, prøv at finde et lille skostativ. Det vil spare meget plads. Små skoskabe kan være en interessant tilføjelse. En moderne løsning er en hængende skohylde. Sådan opbevaring af sko vil interessere alle. Bliv inspireret af mobler24! Indvendige møbler Design - find den perfekte model med Selly Home!

Kommode en gang?

Hvor meget du skal bruge et stort skab afgør, hvor meget sko du har, og hvor meget plads du har i hallen. Har du mange par sko og lidt plads, vil det være godt at købe et højt skoskab. Takket være denne løsning sparer du mere plads. Hvis du ikke behøver at rumme mange par sko, er alt hvad du behøver et traditionelt skab, der ligner en lille kommode. Det kan være lavere og bredere, så det vil ikke være synligt. Store skoskabe vil helt sikkert være nyttige, når det kommer til en familiebolig, hvor der er mange sko, og du skal have et sted at gemme dem. Entremøbler Inspiration - tjek Selly Home tilbuddet ud!

Skoskab hvid eller sort?

Det vigtigste er, at skabet passer indenfor. Sort skoskab passer perfekt i alle huller. Et let møbel passer ind i en lille gang. Det vil introducere mere lys og forstørre det visuelt.

pixel